perjantai 25. maaliskuuta 2011

Päivät 1 ja 2

Doris on nyt asustellut luonamme aika tasan kaksi päivää. Hienosti tyttö on sopeutunut :) Uudet äänet, esineet tai mitkään muutkaan jutut eivät pelota, vaan kaikkialle rynnitään mäyräkoiran riemulla, häntä iloisesti heiluen :)


Palvelijat ovat kovasti yrittäneet pysyä pikkutytön mukana, mutta jos pissojen siivous jostain syystä ratkaisevan sekunnin kuitenkin viivästyy, Doris katsoo alamaisiaan hyvinhyvin paheksuvasti. Muutenkin neidin suuruudenhulluus tuntuu vain saavan laajemmat mittasuhteet: ensimmäisenä päivänä se halusi istua palvelijoidensa pään päällä ja tänään vauhti on yltynyt jo sellaiseksi, että talon suurin pehmoeläin on omittu omaan "pesään", ja jos valittavana on itselle sopivamman kokoinen luu tai Dorista suurempi talouspaperirullan hylsy, on valinta tietenkin (ilman sen suurempaa pohdintaa) hylsy.


Tänään aurinkokin suvaitsi paistaa, joten ajattelimme ulkoilla neidin kanssa. Tai siis palvelijat aikoivat. Ensin piti pukea päälle uuden uutukainen raidallinen villapaita, joka oli kuin tehty hampaiden teroitteluun. Pienet silmukat olivat juuri maitohampaan meneviä ;) Sääli sinänsä, sillä meille luvattiin vaihto-oikeus, mikäli kyseinen neule on liian suuri :) Ja olihan se. Mutta vaihto ei enää tule kyseeseen, sen verran rei'itetty kyseinen vaatekappale jo on :)
Ulkoilu sinänsä meni ihan ok, emme vain voineet olla kauaa, sillä Dorista rupesi paleltamaan :( Sisällä sitten kuumavesipullon viereen ja fleecepeiton alle lämmittelemään :)


Kaiken kaikkiaan hyvin on siis mennyt :) Pissat ja kakat osuvat aina paperille, yö nukuttiin kohtuu ok (ei se vinkuminen ja kiljunta mun mielestä nyt niiiiiiiiin paha ollut?) ja muutenkin Doris on ollut kaiken aikaa todellatodella reipas ja pirteä :) Ei ujostelua, on syönyt ruokansa, tehnyt tarpeensa, nukkunut ja leikkinyt :)


Aika täydellinen pakkaus siis - vielä kun saataisiin omistajat pysymään vauhdissa mukana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti