lauantai 2. huhtikuuta 2011

Säännöistä

No niin! Nyt on "vierailuviikonloppu" (to-la) takana ja hengissä selvittiin! :) Dorre sai moooooonta uutta ihmisystävää (ja -ihailijaa), eikä automatkatkaan sitten lopulta tuottaneet ongelmia, omistaja kun hieman panikoi ennakkoon...


Ajattelin tässä postauksessa hieman kertoa Dorrelle asetetuista säännöistä ja ehdoista. Jotenkin tossa, kun koiralle uusia ihmisiä tuli, niin sitä tuli kerrottua kaikenlaisia sääntöjä - vaikka musta tuntuu, että eletään sellaisessa kaaoksessa, ettei mitään rajaa :D 


Listasin nyt muutamia (senkin takia, et voidaan sitten joskus naureskella näille) sääntöjä:


1. Makuuhuone on vain kaksijalkaisia varten
Tämä sen takia, että meillä molemmilla on allergiaa (lähinnä kissa) ja halutaan muutenkin pitää yksi sellainen koiravapaa -huone.


2. Ulos mennään heti herättyä ja syötyä
Tavoitteena saada siis tyttönen joskus sisäsiistiksi! Toiminut tosi hyvin, ei oo enää tarvinnut pissoja tai kakkoja siivoilla!
HAHA! Just tätä kirjottaessa toi mustis sitten tuli ja kusi tohon mun jalkoihin! :D


3. Koiraa ei silitetä sohvalta tai tuolilta, eikä myöskään oteta sylissä niihin
Tässäkin ihan järkevä perustelu taustalla. Ei siis haluta, että koira aikuisenakaan hengailee sohvalla (jo tuon selkänsäkin takia) tai hyppii sitä päin.


4. Ihmisten, huonekalujen ym. pureminen on kielletty
Tuskin tarvitsee sen kummemmin perustella!


5. Heti kun Doris tulee ulkopisuilta sisälle, se saa namin
Kuvitellaan kai, että näin tekemällä se sitten ehkä mahdollisesti joskus karatessaan olisi helpompi saada kiinni ;)


Siinä nyt muutamia, jotka tuli ekaksi mieleen :) En tiedä, kuulostiko toi teidän mielestä miten pahalta, mutta kyllä koira siis saa elää ihan kunnon koiran elämää :D Yhteiset, selvät pelisäännöt, jotka on tehty alusta alkaen selviksi, helpottanevat pikkuisen elämää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti