keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mäyräkoiran hempeä kuorsaus

Onni on omistaa kuorsaava mäyräkoira <3 Tai tarkemmin sanottuna sellainen mäyräkoira, joka kuorsaamisen lisäksi ulvoo ja huutaa unissaan. Ei, kyse ei ole mistään suloisesta uni-ininästä, vaan hiukset pystyyn nostattavasta huudosta. Viime yönä iskä ja äiti meinasivat pelästyä kuoliaiksi, kun yön pimeydestä alkoi kuulua järrrrkyttävää huutoa. Noh, pikku neitihän se siellä jahtasi rosvoja/peuroja/hevosia/kissoja/Moskua unissaan.

Ensi yötä jännityksellä odottaen.. ;)

Näkeekö muiden (mäyrä)koirat paljon unia? :)

11 kommenttia:

 1. Kyllä näkee! Unissaan aina jahtaa jänistä/fasaania/omistajaa?.. :D Vinkuminen on kyllä hirveän kuuloista, mutta pitäähän se pikku mäykylle suoda jahti hetki :)

  VastaaPoista
 2. Pikkupentuna Alma näki "painajaisia". Huuti suoraa huutoa ja sätkiriehui, mutta herättyään näytti vain pöllämystyneeltä. :D Nykyisin ei onneksi kuin vain inahtelee ja ulvahtelee satunnaisesti.

  VastaaPoista
 3. Doris on siis ihan normaali(?);) Ehkä pitäis joo ajatella noin, että Dodo on jahtihetkensä ansainnut!

  VastaaPoista
 4. Alma ja kumppanit: Meillä meno ei oo ollenkaan rauhottunut iän myötä - päinvastoin :D Doris ei edes herää omaan riekkumiseensa :P

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain. Nelli puhkuu, puhisee ja potkii unissaan. Ja haukahtelee tukahtuneesti. Siihen ei onneksi herää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii :) Dodokin oli tuollainen "söpömpi ja hiljaisempi versio" joskus nuorempana.. Ikää myöten ääni ja voimakkuus lisääntyneet ;)

   Poista
 6. Meillä heilutetaan vimmatusti välillä häntää :D Ja kyllä ne monesti puhisee ja semmosta vikinää pitää. Mutta parasta on kun esim istut kaikessa hiljasuudessa koneen äärellä ja yhtäkkiä kauhee hännän naputus alkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä kans Dodo heiluttaa tosi paljon häntää. Meilläkin oli alkuun aikamoista ihmettelyä kun mietittiin mistä se "pikkupauke" kuuluu (heilutti häntäänsä siis tuota muovikoppaa vasten :D)!

   Poista
 7. Unia meilläkin nähdään. Elli vikisee ja vinkuu, naamalihakset nykii, toisinaan tassutkin vipeltää omiaan ja joskus heiluu häntäkin. Yöllä en oo onneks näihin ääniin herännyt, päiväsaikaan ne lähinnä naurattavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Elliä (: Pyöriikö teillä myös "silmät päässä", kun näkee unia? :D

   Poista
  2. Itse asiassa, taitaa joskus pyöriä ;D

   Poista