tiistai 4. joulukuuta 2012

ARVONTA!

Lähestyvän joulun kunniaksi äiti, iskä ja Doris päättivät järjestää täällä blogin puolella arvonnan. Palkintona on Mustin ja Mirrin 20 euron lahjakortti! 
Osallistumisaikaa on 31.12.2012 saakka.  Arvonta suoritetaan viikolla 1 ja samalla viikolla  (tai viimeistään vkolla 2) palkinto on tarkoitus saada myös postiin. Arvonta on tarkoitettu vain blogin rekisteröityneille lukijoille!

Osallistua voi kommentoimalla tähän postaukseen. Erityisesti äidistä olisi kiva kuulla risuja ja ruusuja blogin suhteen, kun taas Doris kaivannee lähinnä kehuja ja ylistyspuheita itsestään;) Sana on vapaa! Niin, ja äiti muistuttelee vielä, että laittakaa myös toimiva sähköpostiosoitteenne kommenttiin mukaan, että saadaan voittaja kiinni :)

Arpaonnea ja mainiota joulunodotusta tasapuolisesti kaikille!
<3: Doris, äiti ja iskä 

15 kommenttia:

 1. Täällä kirjoittelee toinen mäykyn omistaja! Tykkään blogistanne ja erityisesti Doriksesta ;)

  miljama@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun. Täällä majailee myös yksi useamman mäykyn tyytyväinen omistaja, joten eihän tätä blgia voi olla lukematta. ;)
  s-posti: johkulii@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana! Kahden mäykyn voimalla. Doris on siävä ja meijän makuun kovasti.

  VastaaPoista
 4. Osallistummepa mekin, kuvia Doriksesta voisi olla enemmän!! :)
  Mamma lukee vähän paremmin tota sähköpostii eli eva.rytkonen@gmail.com ;)

  VastaaPoista
 5. Toivon, että oon muistanu klikata itteni lukijaks vaikka teitä seuraan joka tapauksessa ;)

  Muttamutta.

  Äitee on ihan huippu kirjoittaja. Kirjotustyyli on niin hauska :)

  Doris puolestaan. Noh, ei mun mielestä tartte paljoa sanoa. Onhan se kuitenki huippukennelistä, josta tulee varmasti laadukkaita ja söpöjä koiria ;)

  Mondica@wippies.fi

  VastaaPoista
 6. Kuvia kauniista Doriksesta toivoo Nellin emäntä :)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on yksi toivomus, lisää kuvia The Prinsessasta, neiti miellyttää mun omaa silmää hyvinkin paljon, kun tykkään tollasista lihaisista mäyristä ;) :D

  Muuten blogi on niin hauska ettei mitään rajaa, tollasia kirjoitustaitoja vois suoda muillekin :D

  veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 8. Ulkoilukuvia toivoo sekä äippä että koira!

  Osallistumme ja voitosta (!) voi ilmoittaa blogin kautta!

  VastaaPoista
 9. Kirjoitustyyli hieano ja kuvia Dooriksesta touhuojen äärellä ois kiva katella :) Osallistutaan arvontaan: maria.maatta@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Täällä kirjoittelee ensimmäistä kommenttiaan Julia ja jenkki Robin :-) bloginne on ihana ja minä haluaisin kenties nähdä päivän Doriksen tyyliin-postauksen!

  juliajuksu@gmail.com ja osallistumme mukaan :-)

  VastaaPoista
 11. Pitkästä aikaa jaksoin tulla lueskelemaan tänne. Kuvat on aina kivoja:) Mielenkiintoisesti kirjoitat, kiva näitä on lukea.
  Mukavaa joulunodotusta toivoo Tiitu ja emäntä

  VastaaPoista
 12. Paljon lisää sööttejä mäykkykuvia täälläkin kaipaillaan. :) (Ilmoitan osoitteeni erikseen, jos sattuu arpaonni potkimaan)

  VastaaPoista
 13. Joulutoivotukset minulta ja Iinekseltä! Kivointa on lukea Doriksen diiva-tempauksista, koska Iines ei niitä juurikaan harrasta. Toisaalta se on helppoa, mutta toisaalta tylsää. johanna.tuulikki@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hei, vieläkö arvonta on voimissaan? Hämmennyin hiukan, kun kirjoitit, että osallistumisaikaa on 31.12.2012, mutta palkinto lähetetään viimeistään viikolla 51, mikä on kuitenkin jo tämä viikko. Jos arvontaan voi kuitenkin vielä osallistua, niin mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on! Mulla meni viikot näköjään vähän sekaisin, mutta nyt asia on korjattu :) Kiitos kun huomautit ja onnea arvontaan :)

   Poista