torstai 1. syyskuuta 2011

Lääkehuuruissa

Äiti on väsynyt. Doris on väsynyt. Iskä on väsynyt. Syksy on tullut! Jaa, mistäkö äiti ja iskä tietävät sen niin varmasti? Tietenkin siitä, että Doris - tuo pieni imuri - on jälleen tonkimisellaan ja kaivelullaan hommannut itselleen kunnon ripulin. Kolme yötä meni iloisesti tunnin välein ulkona pomppiessa, mutta nyt ollaan jo voiton puolella! Doriskin tuntee olonsa jo niin hyväksi ja terveeksi, että odottelee innolla kunnon lenkkejä (kera armottoman haistelun, maistelun ja tonkimisen). Eihän kolme huonosti nukuttua yötä ole vielä ollenkaan se, mihin pieni mäyräkoira tähtäsi! Vaikka masu toki on ollut kipeä, on Doris kuitenkin nauttinut saamastaan huomiosta ja ylimääräisistä lenkeistä - läpi yön! Mitäs sitten, jos vähän haisee ja ahdistaa..


4 kommenttia:

 1. Voi parka! Parane pian Doris! Sirpa-mäyrä odottaa tapaamista kovasti:D

  VastaaPoista
 2. Sirpa ja kumppanit: Doris voi jo hyvin! :) Tänään uloste ollut ihan normaalia, joten pahin selätetty :) Milloinkas sovittaisiin koirapuistotreffit?;)

  VastaaPoista
 3. Meillä Alma ei vielä ole päässyt kunnolla toteuttamaan tätä kaivelutonkimispuuhaa muuta kuin turvallisella takapihalla. :D Halua kyllä olisi. Viimeksi pienellä lenkillä ollessamme sain repiä kokonaisen purkkaklöntsän ulos suusta. Kauhunsekaisin tuntein odotan kunnon lenkkeilyä, joka pikku hiljaa alkaa typyn aikuistuessa. ;)

  Ai niin! Ja olitteko te Lohjalla? Me jätimme sen kumminkin vielä väliin vaikka vielä näin jälkeenkin päin kummittelee mielessä.

  VastaaPoista
 4. Alma ja kumppanit: Voi söpöys :) Ehkä kaikki mäyrikset vaan on tommosia hassuja kaivelijoita? Juu, täällä on kanssa Doriksen suusta kaiveltu kaikkea purkasta päästäiseen :D

  Ei oltu Lohjalla, ku oli se doping-varoaika päällä :((

  VastaaPoista