sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pyrähdyksiä talven kunniaksi!

Ensilumi satoi Turkuun viime viikon torstaina. Kylmästä valkoisesta sekosi äidin lisäksi myös eräs mustaturkkinen diivailija, joka normaalisti välttelee kaikkea kylmää/märkää/muuten vain epämiellyttävää. Lumi oli kuitenkin Doriksen mielestä niin kiva juttu, että sen kunniaksi jaksoi jopa hieman liikkuakin (oikeasti, äiti voisi kertoa tarinoita siitä, miten mäyräkoira suorastaan kiitää koirapuistoon, mutta sinne päästyään vain istuu siellä paikallaan tuntitolkulla): tällaiset sporttiset pyrähdykset ovat tosiaankin äärimmäisen harvinaisia!

Alla lumen kunniaksi (tai no tässä tapauksessa pitäisi varmaan sanoa muistoksi..), mitäs muutakaan kuin koirapuistokuvia! :) Huomatkaa Dodon järrrrrrkyttävä musta kaulapanta, jonka kanssa se näyttää entistä enemmän urokselta.. Punainen, tyttömäinen panta on kuitenkin historiaa. Neiti kun päätti viikonloppuna harrastaa hiirijahtia ja piehtaroida kaiken maailman ällötysten päällä. Koira ja panta molemmat pestiin ainakin miljoona kertaa, mutta siltikään hirvittävä haju ei lähtenyt pannasta mihinkään. Sunnuntai-iltana ei hirveästi valinnanvaraa pantojen suhteen ollut, joten tyytyminen oli siihen ensimmäiseen ja ainoaan sopivaan, Momo-Moskusen vauvapantaan, joka tietenkin oli musta.. Siinä eivät äitin nenännyrpistelyt paljoa auttaneet. Ensi viikolla äiti aikoo kuitenkin suunnata koirajuttuostoksille: ostoslistalla on kaulapannan lisäksi kaikkea tyttömäistä, koska äiti yrittää epätoivoisesti saada "koirani on tyttö" -viestiä välitettyä muille kaksijalkaisille. Ongelmaksi on nimittäin koitunut Dodon ulkomuodon ja viskibassoisen äänen lisäksi myös sen nimi. Ihmiset, jotka ovat pättäneet, että kyseinen makkarajalka on uros, kuulevat Doriksen aina Boriksena..  Nyt äiti pohtiikin, voisiko sadeviittaan kirjailla (tai mahdollisesti spreijata) tekstin "olen oikeasti tyttö"? 

Ps. Arvatkaa kumpi mäyristä on Doris? Hoikka ja sporttinen vai tuo pulleanpehmeänlihavanlaiska?;)


8 kommenttia:

 1. Täällä revettiin ääneen. :D Voi Doris-Boris parka <3 Ei olisi ikinä tullut tuo nimivaihtoehto mieleen! Eiköhän se pinkki panta vähän lievennä vikaan veikkailuja.

  Lunta saisi tulla pian lisää.. Koirapuistossa on illalla niin pimeää että tumma pieni mäykky häviää sinne. Tosin Alma nöönää aina jossain omistajien lähistöllä odottaen aktiviteettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin järkytyin, kun kuulin ensimmäisen kerran tän Doris-Boris -version! En ollut edes ajatellut, että joku voisi kuulla Doorin nimen väärin.. Jep, tällä viikolla on päästävä pantaostoksille!

   Sama homma täällä. Ei kyllä näy koirasta juuri mitään, kun kaikkialla on pimeää..

   Poista
 2. Vai pojaksi luulevat - kyllä nyt tosiaan pitää jotain tyttömäistä punaista tai pinkkiä löytää päälle pantavaksi. Siitä sitten saavat... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mietin, pitäisikö kerralla vetää ihan kunnolla överiksi.. ;)

   Poista
 3. Moi Doris! Muakin luullaan aina pojaks! Sillonki luultiin, ko mulla oli punanen panta ja flexi. Nyt mullon uus, hieno, entistä leveempi musta panta, ko ei me jakseta enää yrittää pannalla viestiä mun tyttöyttä. Jotku ihmiset on selkeesti ihan rajoittuneita, ko ne luulee, että Nakki on pojan nimi. Eikä oo. Tietäsivätpä vaan millanen prinsessa mä oon! Määki muuten otin sporttivaihteen päälle pari viikkoo sitte, ko oli lunta. Mut lopetin sen sit kans, ko lumi lähti. Ei kai kukaan hullu nyt märässä sporttaile!

  T. Nakki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Nakki on ihan mahti tyttönimi! :) Pidä siitä kiinni ;)) Ja juu, ei tunnu väritkään enää auttavan..
   Luulen, että sulla, Nakki, on samanlainen asenne tuohon spurttailuun kuin Dodolla!;)

   Poista
 4. alakuvassa möksähtänyt mäyris <3 ;)

  VastaaPoista