torstai 5. toukokuuta 2011

Sataa sataa ropisee..

Jälleen kerran Doris yllätti omistaja-palvelijansa. Kaikista luuloista ja ylpeistä 'meidän Doris onkin erilainen mäyräkoira' -puheista huolimatta, Doris ei ollutkaan jokasään koira. Ei tarvittu kuin tihkusade ja hieman tuulta, niin neiti kieltäytyi menemästä ulos. Ja kun se kannettiin pihalle ja laskettiin maahan, se ei suostunut liikkumaan, kinnasi vaan vastaan. Ei kiinnostanut herkut, ei maanittelut, ei komennot, ei kiristykset, ei lahjonnat. Doris oli päättänyt olla liikkumatta. Sitä selvästi myös kaihersi se, ettei se kaikista puheista huolimatta ollut vieläkään saanut värimaailmaansa sointuvaa sadetakkia. Hyvä se oli omistajien huudella toppatakkiensa alta, kun pikku prinsessa joutui juoksentelemaan (siis istuskelemaan paikallaan/vetämään vastaan) nakuna.

Kuva kertonee tekstiä paremmin, mitä mieltä täällä ollaan sateesta:


8 kommenttia:

 1. Alma ja kumppanit: Tarkoitit varmaan ilmeET ;D voi eiii! Kävin katsomassa teidän vauvakuvia ja voiiih! Haluun taas ihanihan pienen mäyrisvauvan (vaikka edellisenkään hampaat ei ole vielä vaihtuneet, saati järkeä tullut päähän..) :D

  VastaaPoista
 2. Koirakuume on kyllä paha asia! Meille on vasta tulossa eka, mutta kun lueskelee näitä koirablogeja ja monella tuntuu olevan vähintään kaksi karvakasaa niin... Haha, onneksi mies pitää jonkinlaista jöötä tässä asiassa. :D

  VastaaPoista
 3. Alma ja kumppanit: Niinhän se on! Saman asian olen joo pannut merkille, että tosi monella on ainakin ne kaksi karvakasaa! :) Nyt kun hankkisi, niin eiköhän se tässä 'samalla' menisi... :)

  VastaaPoista
 4. Ollille vesisade on pahin mahdollinen ulkoilusää. Tärkeimmät asiat tulee just ja just hoidetuksi, sitten takaisin kotiin.

  VastaaPoista
 5. Olli: Sama juttu! Meni hukkaan muiden varottelut "Koiraa on ulkoilutettava säässä kuin säässä" :D

  VastaaPoista
 6. Hei vaan systeri, näyttää siltä että sulle kuuluu hyvää. Minä olen Sulo eli Symbolic Quatro ja perheessäni on aiemmin ollut jo kaksi mäykkyä. Olen siis punainen poika ja koitan kovasti oppia talon tavoille. Kiva seurata kuulumisia ja mukavaa kesän alkua ! (:
  T. Sulo & porukat

  VastaaPoista
 7. Sulo ja porukat: EIKÄ! Ihan mahtavaa löytää tätä kautta sisaruksia!:) Doris toivottelee häntä heiluen hyvää kesää velipojalleen!:) Olisiko Sulosta kuvia jossain nähtävillä?:)

  VastaaPoista