perjantai 13. tammikuuta 2012

Elossa ollaan!

Äidillä on ollut pienoista ongelmaa kuvankäsittelyohjelmien ja yliopiston aikataulujen kanssa... Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa kuitenkin eräs tumma kaunotar, joka kärsii taas valeraskaudesta. Draamakuningatar on viettänyt koko viikon lähinnä pedissään, suostumatta ottamaan ylimääräistä kontaktia kanssa-asujiinsa. Herkut hänen Mustuutensa kuitenkin jotenkin pystyy lipaisemaan kädeltä, jos tarpeeksi lähelle tuodaan ;)


Äiti lupaa palata viikonlopun aikana tänne vielä kuvien kera, mikäli Doris suostuu angstiltaan ja masennukseltaan jonkinlaiseen yhteistyöhön ;)


Mitenkäs teillä muuten sujui joulu ja uusi vuosi? Muuten niin rohkea Doris tärisi koko uuden vuoden sängyn alla :( Ei kelvanneet silitykset tai herkut.. Vasta aamuyöllä neiti koki vaaran olevan ohi ja siirtyi nukkumaan äidin tyynylle. Viis siitä, että äidillä oli seuraavana päivänä aikainen herätys töihin, mäyräkoiran oli saatava nukkua juuri siinä. Äiti aikookin valmistautua seuraaviin ilotulituksiin hyvissä ajoin, joten kyselläänpäs nyt hieman miten te järjestätte uuden vuoden paukkuaran koiran kanssa? Ideoita, vinkkejä, siedätyskeinoja?

2 kommenttia:

 1. No voi vitsit, taas valeraskaus, harmittavaa.

  Meillä Elli ei pelännyt ollenkaan raketteja, ei edes ulkona puolenyön aikaan. Mutta toisten blogeja lukiessa, huomasin, että monella oli samanlaisia ongelmia kuin Doriksella.
  Kun klikkaat nimeäni, pääset bloggaukseeni jossa kerron paukkuarkuudesta, siellä on myös pari linkkiä, jotka kertovat aiheesta. Kantsii käydä ne lukemassa ja vaikka tallentamassa omalle koneelle, että löytyvät sitten ensi vuodenvaihteessa.

  VastaaPoista
 2. Ellieli: Jep :( Onneksi meni kuitenkin jo ohi *koputtaa puuta*

  Teillähän meni uv sitten tosi hyvin! Meilläkin kaikki sujui loistavasti siihen asti, kunnes Dodon piti päästä pissalle.. Koko iltana ei naapurissa oltu ammuttu raketteja, mutta tietenkin ammuskelu alkoi juuri silloin, kun mentiin pihalle :(

  Käyn ehdottomasti lukemassa, kiitos!

  VastaaPoista