maanantai 22. heinäkuuta 2013

Saaressa hoidossa!

Doris on siitä onnekas mäyräkoira, että neidillä on monta mainiota hoitopaikkaa. On molemmat isovanhemmat, kummitäti ja -setä, isoisovanhemmat ja lukuisat ystävät. Itse asiassa hoitopaikat ovat jopa niin mahtavia, että niistä pois lähteminen äidin tai iskän mukaan on joskus erittäin hankalaa ja haasteellista. Doris viihtyisi mieluiten hoidossa. Siellä saa hyppiä sohville ja sängyille, kaivaa pellot täyteen kuoppia ja nauttia jäätelöannoksia Iittalan antiikkilautasilta. Äidillä ja iskällä on ihan liikaa sääntöjä mäyrän makuun.

Viime viikon Doris vietti kuitenkin hieman erilaisessa hoitopaikassa. Vanhassa tutussa saaressa, mutta osin uudella porukalla. Viisi aivan erilaista koiraa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Aurinkoa ja riehakkaita leikkejä aamusta iltamyöhään!

Sydän verillä äiti sitten jätti mustan karvalapsensa saareen, vaikkakin tiesi, että hoitopaikka olisi mitä parhain. Ihan oikeasti, jos koira saa olla aamusta iltaan vapaana ulkona muiden koirakavereiden kanssa, voiko silloin edes epäillä hoitopaikan parhautta? Äiti tietenkin voi. Mitä jos Doris lähtee uimaan merelle ja hukkuu (logiikka?)? Entä jos merikotka vie sen (logiikka?)? Äiti saa kaikesta ongelman ;)

Mutta viimeistään nämä Barbien ottamat kuvat paljastivat, että hauskaa on ollut! Iso kiitos siitä, että Doris sai viettää varmaan yhden parhaista viikoistaan siellä! 


Mäyris ja "mäyris" löysivät heti toisensa ;)Viikon tähdet: mäyrälapsi Doris, alaskanmalamuuttisamojedimix Elvis, "melkein mäyräkoira" Stara, jackrussel-perhoskoira Honey ja Ihasa apso Yoda!

Ruoka-aika ;)
3 kommenttia:

  1. On sulla, Doris, ollut ihan mahtava saarikeikka! Toivottavasti pääset sinne pian uudestaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihan selkeesti on ollut hieno reissu.

    VastaaPoista
  3. VOi hitsin hitsi, mikä reissu Dooris. Me ollaan mamman kanssa ihan kateellisia :) Mekin haluttais jonnekin saareen olemaan villejä ja vapaita! t. Minni ja mamma (Sari)

    VastaaPoista