tiistai 20. joulukuuta 2011

Mosku tuli taloon

Täällä ne taas ovat, koiranpissalta haisevat sukat, sanomalehdillä päällystetyt lattiat ja aina niin ihana pennun tuoksu! 


Äidin ja iskän silmäterästä tuli viikonloppuna isosisko Moskulle, pienelle hirvikoirapojalle. Doris otti tehtävänsä niinkin vakavasti, että unohti olla huolissaan omasta asemastaan isovanhempien ykköslellikkinä ja keskittyi ympärivuorokautiseen valvontaan. 


Mosku tuntui muuten olevan Doriksen mielestä ihan okei leikkikaveri, mitä nyt nukkui aivan liian tiiviiseen tahtiin. Myös se, että Moskun eteen kannetaan ruokaa neljä kertaa päivässä, on Doriksen mielestä hyvin hyvin väärin. Vetoavista katseista huolimatta äiti kun ei suostunut tuplaamaan mäyräkoiraneidin ruoka-annosten määrää.. Onneksi pikkuveli on kuitenkin niin nuori ja hölmö, että Doris saattoi helposti höynäyttää sitä ja kerjätä isoäidiltä ne parhaimmat herkkupalat ;) Ja nythän Doris näyttää kaikkien silmissä erittäin fiksulta ja osaavalta koiralta, kun vertauskohtana on tuollainen pienen pieni jyrsijä terävine naskaleineen ;) 


Ja kuten äiti jo ennakkoon epäilikin, mäyräkoiradiiva osaa nauttia tilanteesta. Neiti ei koskaan kyllästy "hieno, fiksu tyttö" - tyylisiin kommentteihin ja niitä seuraaviin makupaloihin.3 kommenttia:

 1. Onnea kovasti uuden karhunpennun johdosta ;)

  VastaaPoista
 2. Herttinen, mites multa tää on jäänyt huomaamati? Oli vissiin joulun alla kaikennäköistä hommaa, ettei ehtinyt kuin vilaseen.

  Voi kun toinen (molemmat) on niin söpö, nytpä taitaa Doriksella olla sopivan villi kamu. Onnea kovasti, eritoten isovanhemmille, mutta myös muulle porukalle pienestä hauvavauvasta!

  VastaaPoista
 3. Mai: Kiitos!

  Ellieli: Heh, pistetään joulun piikkiin! Mullakin jäänyt monen blogipäivitykset lukematta :( Mutta jospa tästä hiljalleen palattaisiin normaaliin päivärytmiin!

  Isovanhemmat kiittävät. Joulu päästiin helpommalla, kun Doris huolehti Moskun "liikutuksesta". Nyt on tullut muutama epätoivoinen puhelu isoäidiltä "miten koiranpentu väsytetään?" :)

  VastaaPoista