sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Täällä taas!

Äiti kyllästyi mäyräkoiran vaativiin katseisiin ja loukkaantuneeseen olemukseen, otti itseään niskasta kiinni ja tuli kirjoittamaan tänne blogin puolelle kuulumisia. Kevät on ollut äärettömän kiireinen ja raskas. Sairastelevan ja masistelevan mäyräkoiran lisäksi äidin arkea ovat täyttäneet työt (työt ja vielä kerran työt), kandi ja sata muuta palautettavaa koulujuttua ja vain älytön kiire.
Nyt, kun Doriskin on suvainnut lopettaa masistelun, blogikin päivittynee useammin :) Äidin viikon päästä alkava kesäloma tietää paitsi useammin päivitettyä blogia, myös muuttopuuhia: töiden perässä isoäidin ja isoisän luo muuttavat ensin äiti ja vähemmän innostunut mäyräkoira (jonka mielestä isovanhemmat ovat ihan pyllystä, koska jakavat huomiotaan myös Moskulle. Jokainen herkku ja kehu Moskulle on aina vähemmän mäyräkoiralle), hieman myöhemmin iskä. 


 Miten teidän kevät (mäyrä)koiruuksien kanssa on mennyt? Nirppanokkahienohelma Dodo on keksinyt itselleen uuden keväisen harrastuksen - muumiokakkojen syönnin! Iskä ja äiti eivät jostain syystä ole lämmenneet asialle... Muuten blogihiljaisuuden aikana neiti on muun muassa ihastuttanut ala-asteen tenavia viemällä koulun pihalta itseään kolme kertaa pidemmän ja painavamman oksan ja kantamalla sen kotipihalle asti (äidin toruista ja kielloista huolimatta tietenkin) ja varastamalla lapion hautausmaatyöntekijältä (voi kyllä!).Viimeisinä esiintyvät Doriksen "vatsalihakset" ;) (vanha video, sama maha)3 kommenttia:

 1. Voin niin samaistua tuohon työt+koulujutut=aina kiire -kombonaatioon. Pakkohan tämänkin on joskus helpottaa :P
  Meillä Stellan kiinnostus toisten kakkoihin on onneksi hellittämässä, mutta onhan siinä kaikinpuolin tosi mukava harrastus :D Kurakeliä on ällöttänyt ihmeen vähän, etenkin Pinja ottaa sen hyvin rauhallisesti, kaiketi kokemus opettaa. Mukavia muuttopuuhia teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole yksin ;) Tällä hetkellä vaan tuntuu, että ei noi hommat ainakaan tekemällä lopu! Lisää hommia tulee aina vaan, vaikkei edellisistäkään ole selvinnyt.. No mutta, ehkäpä se tästä :)
   Voi, kunpa Dodokin tajuis jättää harrastuksensa vähemmälle.. Tällä hetkellä lenkit ei oo kovin nautinnollisia, kun pitää koko ajan vahtia, ettei syö mitään..
   Kivaa kevättä sinnekin!

   Poista
 2. Nelli ihan selvästi nauttii lämmöstä ja ulkoilee innokkaasti. Ulkoilu menee bloggauksen edelle :)

  VastaaPoista