lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Inhottavat juoksut ovat vihdoin takana, aurinko paistaa ja koirapuisto kuivuu kovaa vauhtia. Olisi loisto sää ulkoiluun, pitkiin lenkkeihin ja koiratreffeihin. Äidillä olisi myös kuvausintoa pitkästä aikaa. Mutta mäyräkoiraneitipä päättää jälleen kerran järjestää omaa ohjelmaa - tai tässä tapauksessa olla järjestämättä. 


Ensin oli hankalaa koirapuistossa. Reilun kuukauden tauko puistoilusta ja Doris oli ihan pihalla kaikesta. Sosiaalisesti lahjaton, kuten äiti hienoine sanoineen asian ilmaisi. Neitiä joko pelotti tai ärsytti, useimmiten molempia yhtä aikaa. Koirakaverit olivat liian nopeita/tylsiä/hitaita/arkoja/innokkaita ja Dodoa ahdisti. Sitten äidin korviin kantautui tieto, että koirapuistossa on liikkeellä kennelyskää. Ei koirapuistoiltu aikoihin. Tässä välissä Dodon silmäoireet pahenivat ja äiti sai taas soitella eläinlääkärille. Elämäänsä kyllästynyt mäyräkoiraneiti raahattiin jälleen kerran ammattilaisen tutkittavaksi. "Ei me osata sanoa mikä siinä on", eläinlääkäri sanoi ja ojensi tassunsa, "seitsemänkymmentäviisi euroa".Dorren silmä on onneksi parantunut itsestään. Äiti, mainosten ja mainospuheiden uhri, lisäili ruokaan vain hieman B-vitamiinivalmistetta. Hilseilykin on onneksi kadonnut.


Mutta ärsyttävä masentajailonpilaaja valeraskaus on täällä taas. Doris vain nukkuu ja masistelee. Nyt ei innostuta koirapuistosta tai aurinkoläikistä matolla, ei edes super hyvistä nameista. Äidin tekisi mieli ravistella draamakuningatarta ja sanoa, että elämä kyllä jatkuu.  

Onko muiden kevät ollut yhtä vaikea?


(Äiti pahoittelee jälleen kerran kuvatonta postausta. Jotenkin vällyjen väliin hautautunut, kovaan ääneen kuorsaava mäyris ei vain tuntunut kovin järkevältä kuvauskohteelta..)

8 kommenttia:

 1. Toissayönä oltiin koiran kanssa molemmat hereillä kun pikkunakki yski yön läpi. Olin jo paniikissa että nyt se kennelyskä tuli mutta ko yön jälkeen ei yskiskelyä ole ollut kuin satunnaisesti.

  Ja valeraskausoireita on Nellilläkin.

  Että samoilla linjoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei siis olla yksin ongelmiemme kanssa ;)
   Onneksi ei ollut kennelyskää!

   Poista
 2. hei Eve ja Doris, nää mäykyt ovat tosiaan PERSOONIA mut just siks niin ihania. Meillä ei ole kokemusta noista tyttökoirista, mutta uskoisin että Sulon sisko on ihan kehityskelpoinen ja lupaava perheenjäsen. Mekin tosiaan ootellaan, että tää pentuvaihe jo helpottais. Pientä tuhoa edelleen eli pureskellaan ulottuviin jääneitä tavaroita ym. aurinkoista kevättä ja terkkuja veli Sulo & co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sulo ja kumppanit! Haha, se suuri persoona kai mäykyissä niin viehättääkin ja siksi tähän rotuun aikanaan päädyttiin :) Ja Sulon sisko on mitä kehityskelpoisin perheenjäsen - aina halutessaan ;) Meillä ei oo onneksi mitään tuhonnut. Eiköhän se Sulokin siitä rauhoitu :) Paljon terkkuja sinnekin ja ihan super lämmintä ja aurinkoista kevättä!

   Poista
 3. Tammikuun juoksujen jälkeen ekaa kertaa tosissani mietein, olisko Ellilläkin valeraskaus. Samoja oireita oli viime kesänäkin: väsymystä, vatsakipuja, syömättömyyttä, innostumattomuutta. Ei kuitenkaan maitoa vuotanut nisistä, mitä mä oon pitänyt valeraskauden merkkinä. Enkä ole käyttänyt lääkärissä, mutta miettinyt pitäisköhän ens kerralla käyttää. En tiedä onko siitä sitten hyötyä?

  Mua kans ärsyttää tuo rahastuksen maku tuolla ell:llä käydessä. Siis auttoko B-vitamiini silmiin. Jos tuon olis tiennyt aiemmin olis ehkä jäänyt ell:ltäkin 75€ saamati. Sitä paitsi, surkea ell, jos "ei tiedä mikä siinä on"! Pitäis ottaa selvää ja tutkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodolla on taas samoja oireita kuin edellisten juoksujenkin yhteydessä.. Eli ei syö, nukkuu paljon ja on tosi masentuneen oloinen. Täälläkin mietitään tuota eläinlääkärissä käynnin tarpeellisuutta tässä tilanteessa. En ole vielä ottanut selvää, saako sitä valeraskauteen tarkoitettua hormonijuttua apteekista ilman reseptiä. Jos saa, niin haen vain sieltä :) Tuntuisi jotenkin hassulta aina juoksujen jälkeen käydä eläinlääkärissä valeraskaan koiran kanssa..

   Joo, B-vitamiini auttoi silmän_ympäryksiin_ :) Kun ne oli sellaiset harmaat ja ihmeellisen näköiset. Harmittaa, etten ottanut kuvaa :( Kuitenkin se alue hilseili ja siinä oli pientä näppyä.

   Ja oon aivan samaa mieltä! Mua ärsytti tosi paljon toi viimeinen ellkäynti, kun eivät osanneet siellä mitään sanoa. Eivät edes heitelleet arvauksia ilmaan...

   Poista
 4. Minne te ootte hävinny? Tuntuu ikuisuudelta teidänkin blogihiljaisuus :D Mä oon yrittäny kovasti ryhdistäytyä. :D

  Miten teidän Pääsiäinen meni? :) Postausta odotellessa *winkwink*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ootte palannu! :) Meidän kevät on ollut yksi iso kaaos, mutta eiköhän tää tästä :D Me tehdään 'paluu' ihan just ;)

   Poista