tiistai 14. helmikuuta 2012

Ällitälli

Tänään oli se päivä, kun äiti joutui perumaan sanansa mielettömän fiksusta koirastaan, jolle mikään älypeli ei tuottaisi ongelmia. Tähän asti pikku neiti kun on selvittänyt kaikki aktivointi- ja älypelit todella todella nopeasti. Nyt kokeiluun pääsi ensimmäistä kertaa isoäidiltä ja isoisältä saatu joulu/synttäri/ystävänpäivälahja, Ällitälli :) 


Voi jestas, miten mäyräkoiraneitiä kismitti, kun namit eivät tulleetkaan heti esiin ;)
Tässä pelissä riittää kyllä tekemistä! Kiitos isovanhemmille! :)14 kommenttia:

 1. Toihan näyttää mahtavalta. Nauratti toi kun Dorkku alko heti pureen tota lautaa kun ei tullu namia :D Noh, kyllä se vielä oppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mahtava! Haha, tommonen se just on: jos ei heti mee kaikki niinku se haluaa, se ryhtyy väkivaltaiseksi ;)) Tosta videosta näkee niin hyvin, kun sillä menee hermot :D Joo, ihan hyvä vaan, ettei se heti tajunnu tota. Haastetta, haastetta ;)

   Poista
 2. Hyvä tuo neljäs kuva. :D Doris selkeesti on kahden vaiheilla että haistatanko lelulle pitkät vai pistääkö koko laatikon säleiksi.

  Kiiiitos kirjekuorellisesta herkkuja! Alma oli vielä mukana, kun käytiin hakemassa posti. Ei ole ollut koskaan niin kilttiä vierellä kulkijaa kuin Alma jonka katse oli lukittunut tuoksuvaan kuoreen emännän kädessä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodoo rupes tossa kohtaa jo aika pahasti harmittamaan :D Kerrankin lelu, joka ei ollut liian helppo neidille :) Riittää iloa pitkäksi aikaa!

   Oioi ;) Ihana Alma!

   Poista
 3. Vautsi, mielenkiintoinen peli. Innoissaan Doris sitä tutkikin, mutta eipä pärjännyt ilman ihmisen apua. Olikos tää Dorren eka "live"-esiintyminen netissä? En ainakaan muista aiemmin yhtään videota sivuilla nähneeni. Jänskä kyllä seurata Doriksen työskentelyä lelun parissa, raapimista ja puremista. Selkeästi harmitti kun namit ei tippuneetkaan kuin tarjottimelta.

  Myös me kiitetään herkkukuoresta. Elli oli innolla mukana avaamassa kuorta ja suoritti sille "turvatarkastuksen". Ekaksi herkukseen se sitten valkkas sen liuskan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo osoittautui tosi kivaksi ja hieman erilaiseksi älypeliksi:) Vielä Dodo tarvitsi meidän apua, mutta ehkä joskus osaa sitten itsekin :P

   Toi oli joo ensimmäinen video. Mulla ei oo järkkärissä videomahdollisuutta, niin on vähän jäänyt.. Pokkarista löytyy, mutta kuten näkyy, kuvanlaatu on surkea :P Toisaalta kuitenkin kivaa vaihtelua tänne blogiin nuo videot :P Ja kun Doris kerran tykkää esiintyä niin.. ;)

   Hyvä että herkut löysivät perille:)

   Poista
 4. Ihana toi uus mikälie otsikkohomma tuolla ylhäällä (oon perillä asioista!). Ja paras video, onneks namit tuli kuitenkin lopulta esiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otsikkohomma = banneri ;) Tykkään kans :P Vähän vaihtelua (vaikka pinkistä taustasta en luovukaan!) :D

   Poista
  2. Joo mä muistelin et se olis banneri mut ku epäuskoisena tarkastin googlesta ni siel luki et se on joku mainos sivulla (googlesta voi siis tarkastaa muutakin kuin vaan kielioppiasiat ;))? Päätin olla luottamatta omaan intuitioon ja selittää omin sanoin :D

   Poista
 5. tuo neljäs kuva on tuttu näky - mun mielestä nelli on ton näkönen kun se haluaa että mä kiinnitän siihen huomiota. nelli tuijottaa ja aina vähän väliä vilkaisee josko mä sen huomaan "siis eks sä huomaa, et mä tartten apua..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodo käyttää tuota katsettaan aika samalla tavalla ;)

   Poista
 6. No olipa Dooriksella nasakka peli. Tommonen pitää munkin saaha. Jesh! Hyvä Dooris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä Myrsky vain emäntä hetimmiten ostoksille ;)

   Poista