lauantai 4. helmikuuta 2012

Synttärikilpailun voittajaT!

Ison yksivuotiaamme (tässä kohtaa äiti tirauttaa pari liikutuksen kyyneltä) pää on mennyt ihan sekaisin juhlahumussa. Kaikkien onnittelut olivat yksinkertaisesti niin söpöjä, pinkkejä, suloisia ja dorismaisia, että yhden voittajan valinta olisi ollut mahdotonta. Myös arvovaltaisen tuomariston (iskä, äiti ja kummitäti) kesken syntyi pientä eripuraa siitä, kuka olisi ollut se ehdottomasti parhain korttimestari. Siispä, pidemmittä puheitta: 


MÄYRISVAUVA HALUAA (köyhdyttää äitin lompakkoa pikkuisen lisää ja) PALKITA KAIKKI KISAAN OSALLISTUNEET! Siispä yhteystietoja tulemaan äidin sähköpostiin: anevko@utu.fi , niin saadaan palkinnot matkaan :)


Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille, saitte hymyn koko poppoon huulille :) Doriskin oikein kieriskeli huomiossa ;)

2 kommenttia:

 1. Mitä ollanks me voitettu? Sitä ei ookkaan montaa kertaa tapahtunu. Kiitos. Vaikka mikäs ihme se sitten on kun kaikki palkitaan ;) Hih, mitäs jos olis ollut ainaski sata kilpailijaa?
  (Lähetin just yhteystiedot sähköpostiisi)

  No jokos on tipat pyyhitty silmäkulmasta? Toivottavasti raati ei missään vaiheessa valintaa turvautunut kättä pidempään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ootte te voittanu! :D Onneks ei ollu enempää kilpailijoita ;) Ei mutta pakko oli kaikki palkita, kun jokainen kortti oli oikeesti niin dodomainen (värit, sanavalinnat, kaikki!) :) Ja just kun ei päästy yksimielisyyteen :D Kaikilla oli lempparit, joista ei päästänyt irti ;)

   Heh. Tipat on pois pyyhitty - ainakin hetkeks :D

   Poista