maanantai 20. helmikuuta 2012

Isovanhempien luona on aina mukavampaa..

Mäyräkoiraneidin mielestä isovanhemmat ymmärtävät ja täyttävät mäyräkoiran tarpeet huomattavasti paremmin kuin iskä ja äiti. Muun muassa lumilapion syönti ja sohvien selkänojilla keikarointi pitäisi ottaa jokapäiväiseksi ohjelmanumeroksi myös täällä kotona. 


Nyt patterin vierestä kuuluukin raskasta huokailua, terveisiä elämäänsä kyllästyneeltä mäyräkoiralta. Vanhempien kanssa vaan on aina niin tylsää. 
4 kommenttia:

 1. Onhan se sitten hyvä, että on olemassa isovanhemmat! Murjotetaan sitten kotona äidille ja iskälle ;)
  PS. Maistuikos lumilapio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi on isovanhemmat, kun vanhemmat on kerran ihan tyhmiä! Hihi. Lumilapio oli parasta ;)

   Poista
 2. Mummolassa on ihan parasta! Mamman mielestä mä elän siellä ku pellossa, vaik en mä missään pellossa oikeesti oo. Mummolassa voi kerjätä loputtomasti herkkuja ja huomiota ja ukkia voi naruttaa silleen, että ei ikuna istu, vaikka käsketään. Ukki on sillai kärsimätön, että ei jaksa sitä taistelua kovin pitkään. Mamma ja ispä sen sijaan on niin kovapäisiä, että kotona on turha pullikoida. Lisää mummolameininkiä maailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomaseni, sulla on just oikea asenne! Meillä sama juttu: mummolassa saa tehdä ihan mitä haluaa ja herkkuja vain satelee (eikä tarvii ees tehdä mitään temppuja) ;) Mummolameininki rokkaa!

   Poista