maanantai 11. kesäkuuta 2012

Aurinkolaikkurakkautta

Doris ei ihan aina pääse ulos silloin kun sattuu haluamaan (lue: aurinkoisina päivinä se ei muuta tekisikään kuin ulkoilisi). Jos Doris ei siis pääse auringon luo, on auringon luonnollisesti tultava Doriksen luo. Alhaalla muutama isoäidin loisto-otos pienestä auringonpalvojasta ;)


8 kommenttia:

 1. Niin ihanat pötkötyskuvat :) Tuossa Doriksen tilalla vois yhtä hyvin olla Elli, niin samalta näyttää täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun Doris tuli meille, olin ihan ihmeissäni tuosta sen tyylistä nukkua selällään :D Meidän muut koirat ei oo _koskaan_ maanneet tolla tavalla :P Mutta mitä oon muiden mäyräihmisten kanssa jutellut, niin aika normaalia tuntuu mäyriksille olevan? Silti jaksaa aina vaan huvittaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, hyvin on Doris pysynyt paikoillaan. Nelli kun saa huomiota niin se hypähtää aina pystyyn ja vaatii leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, Doris voisi maata samassa asennossa päivät pitkät (mikäli aurinko vaan suostuisi paistamaan aina samaan kohtaan) :P Neiti tykkää myös huomiosta, mutta sillä on sellainen taktiikka, että innokkaat rapsuttelijat saavat itse tulla hänen ylhäisyytensä luokse - neiti itse ei viitsi vaivautua liikkeelle parin rapsutuksen takia ;)

   Poista
 3. Hauskat pötköttelykuvat. Taas huomaa kuinka mäykky rakastaa lämpöä:)

  VastaaPoista