maanantai 18. kesäkuuta 2012

Käpäliä ja kavioita

Iltalenkki suuntautuikin tällä kertaa laitumelle, jonne kaviokkaat Suuri Valkoinen ja Pieni Punainen ratsastettiin tänään. Dodo toimitti innokkaana sekä paimen- että vahtikoiran hommia, mutta kun Pieni Punainen tuli liian lähelle, alkoivat mäyräkoiran jalat hieman tutista.. Alkujärkytyksestä toivuttuaan urhea mäyräkoira yritti kuitenkin haastaa Punaista leikkiin, hieman huonolla menestyksellä..


Hevoskoiran homma oli sen verran uuvuttavaa, että kotimatkalle (150m?) tarvittiin kantoapua..

Lopuksi kiitollisen (ja hevosilta pelastetun) mäyräneidin pusu kantojuhdalle <3

10 kommenttia:

 1. Komean näköisiä hevosia - meillä ainakin rohkeita ollaan silloin kun ollaan riittävän kaukana. Sieltä on hyvä kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodoakin jänskätti aika paljon :) Kuitenkin eka heppatapaaminen piiiitkään aikaan! Mutta nyt sujuu jo rutiinilla ;) Tänään mentiin possujunassa pitkin tarhaa, Doris tietenkin ensimmäisenä :)

   Poista
 2. Ellikin uskaltaa hevosia katsoa - etäältä. Mutta jos ne liikahtavatkin sitä kohti laitumen toiselta laidalta, on seurauksena pakenemiskohtaus, ellei peräti haukkukohtaus. Jälkimmäinen on tosin aika harvinainen ;)

  Hih, kantoapua ;DDD
  Ihana pusuttelukuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoituksen puutetta vain! Kuten yllä sanoin, niin meilläkin menee heppatapaamiset jo paremmin ja ennen kaikkea rohkeammin ;)

   Poista
 3. Isoja kamuja. Ossi ei onneksi paljoa piittaa hepoista. Tässä meidän tiellä kulkee muutaman naapurihepan maastoratsastusreitti. Mukavaa juhannusta teidän poppoolle. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivan isot kamut Dodon egoa ajatellen ;) Hyvät heinäkuut sinne! (olisi tuntunut hölmöltä toivotella hyviä jusseja näin jälkikäteen..)

   Poista