torstai 14. kesäkuuta 2012

Doris kakkonen

Äitin mielestä kummitätin lähettämä tekstari on paitsi maailman söpöin myös erittäin kuvaava, jos mietitään erästä pientä mustaa tappijalkaa.. : 


"Näin äsken Doris kakkosen! Sellane mies talutti mäyräkoiraansa kaukana mun edellä, mut annas olla kun mäyris heittäyty maahan makaamaan, koska halusi nähdä kuka takana tulee :D Sit se mies kaappas sen vaan kainaloonsa ja jatkoi matkaa"

9 kommenttia:

 1. Noinhan se käy helpostikin, nimittäin mäyriksen kanssa:) M-L ja Ossi (jota kanssa joskus hinataan)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei maata vaan istutaan - eikä haluta hievahtaakaan. Liittyy sekä vastaantuleviin että takaa tuleviin koiriin ja ihmisiin. Välillä meinaa hermo mennä kun haluaisin tehdä reippaan kävelylenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Meilläkin istutaan/maataan/kieritään/purraan hihnaa... Mitä Dodo vain keksiikään, jottei tarvitsisi liikkua :P Mäkin haaveilin joskus _reippaasta_ lenkkikaverista..

   Poista
 3. Hih, Doris on siis tyypillinen mäyris ;) t. kummitäti

  VastaaPoista
 4. Just noin. Täällä Elli ykkönen jämähtää paikoilleen toljottamaan, jos takana tulee joku. Olkoon sitten ihminen tai koirakko. Eli tyypillinen mäyräkoira ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuo tapa on kyllä niiiin raivostuttava! Noloa hinata makkaraa perässään.. :P

   Poista
 5. Tuttua on. Parina päivänä Iines ei ole halunnut lähteä pihaa pidemmälle ja jää kadulle istumaan. Sekös ihmisiä huvittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Täälläkin me saadaan osaksemme huvittuneita (ja osin myös sääliviä) katseita. Ei ole helppoa olla mäyriksen omistaja ;)

   Poista