perjantai 24. elokuuta 2012

Myydään!

Siivouspuuskan innoittamana äiti päätti nyt yrittää päästä mahdollisimman paljosta sellaisesta tavarasta, joille Doris ei mitään tee, eroon. Alla muutavia myynnissä olevia juttuja, lähinnä vaatteita, joita on maksimissaan pari kertaa sovitettu koiran päälle. Kaikki ovat siis hyväkuntoisia ja siistejä :) Mäyriskokoisia (paitsi tähtifleece), tosin mallaavat paremmin hieman sirommille yksilöille (eli luultavasti kaikille muille mäyriksille.. Dodo kun on oikea jättiläinen) :) 

Tarjouksia voi tehdä äidin sähköpostiin (anevko@utu.fi) ja sieltä sitten sopivien tarjousten antaneille ja tuotteet maksaneille äiti postittelee vaatteet :)


1. Tähtifleece

45cm tähtikuviollinen fleece (valkoisia tähtiä tummansinisellä pohjalla). Tarrallinen vatsavyö ja edessä myös tuplatarrakiinnitys. Kerran kokeiltu ja isoksi todettu :D2. Villapaita
Koko 34cm. Pari kertaa käytetty raidallinen villapaita. "Mäyrismalli", jossa jalkalenksut. Myydään, koska Dorikselle pikkuisen tukala (tässä kohtaa äiti on hieman katkera omasta pullasorsastaan..). Sirommalle mäyrälle menee varmasti :)


3. Lila huppariLila huppari, selässä tähtikuvio ja DOG1-teksti. Huppu, lyhyet hihat. Kiinnitys rinnasta tarroilla ja nepparilla. Kerran sovitettu ja jälleen kerran ihan pikkuisen liian pieni - sirommalle mäyrikselle varmasti sopiva!

4. Musta ulkoilutakki

Musta "sukeltajakankainen" takki, joka pitää vettä ja tuulta ja on lisäksi likaa hylkivä. Heijastinnauhat ympäri takin. Todella laadukkaan oloinen. Kiinnitys tarroilla ja soljilla (ks.kuva).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti