keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mökkiterkut!

Taas on yksi ihana viikonloppu mökillä vietetty. Pikku neiti on saanut haukkua majavaa (ja kuurouttaa siinä samalla kaikki kaksijalkaiset), maata veneessä ja jahdata kaloja. Kuvia piti reissusta ottaa ainakin miljoona, mutta jotenkin äiti vaihtoi täysin vapaalle ja jätti kameran useimmiten sisälle odottelemaan.. 

Muutama asia kuitenkin mökkireissulla ihmetytti:

1. Miten lujaa mäyräkoira voikaan kuorsata?

2. Onko normaalia, että äidin kädessä on vesikellot, kun tämä on yrittänyt estää mäyräneitiä syöksymästä majavaherran kimppuun?

3. Miksi jänikset ja muut villieläimet (joutsenet, haukat, sorsat..) syöksyvät maalta/ilmasta/vedestä aina suoraan koiran nokan eteen (josta seuraa, että äidillä on kohta muutama hassu vesikello kädessä lisää)?

4. Miksi Doris pelkää ukkosta lattialta, mutta jos se pääsee pehmeälle sohvalle peittojen ja tyynyjen alle, pelko yhtäkkiä katoaa?

5. Miksi kaikki aina jotenkin kääntyy niin, että asiat tehdään mäyräkoiran tahtomalla tavalla? Esim. veneillään järvellä tuntitolkulla vain sen takia, ettei haluta herättää veneenpohjalla onnellisena lököttelevää mustaa pantteria.. 

6. Miksi Doris "luonnon helmassa" muuttuu täydelliseksi ulkoilmakoiraksi (, joka haluaa herätä ennen auringonnousua ja hengailla vaikka vesisateessa ulkona), kun kaupungissa se makaa päivät pitkät tyytyväisenä kopassaan?


Mäyräkoiraa ei vain voi ymmärtää.. 

Alla pari huonolaatuista kännykkäotosta:

4 kommenttia:

 1. 1. Arttu antoi ensimmäisen kuorsausnäytteen 8 vko:n ikäisenä, kun se nukahti syliini, kun olin sitä hakemassa kotiin :)

  2. Majava!! Doris voi olla ylpeä, ei joka koira jahtaakaan majavia. Vesikellot on ihan ok, mitä vain koiran onnellisuuden vuoksi ;)

  3. Mitä suurempi saalistaja, sitä mukavampi saaliiden on härnätä sitä...

  4. Se on sitä mäyriksen logiikkaa. Tai keino numero 587 saada haluamansa...

  5. Totta tämäkin. Ja jos koira on kotona levoton, ulkona sataa eikä ole tekemistä, täytyyhän sen kansaa lähteä autoajelulle... ;D)

  6. Tilanteen mukaan :) Sateella on hyvää aikaa nukkua sohvalla kellon ympäri, mutta auringonpaisteella on niiiiiiiiiin kova pissahätä vähän väliä...

  Kännykkäkuvasi ovat minusta hyviä! Hämärässä ei kamerallakaan aina kummempia saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti ja ihanat vastaukset! :) Hymyillen lueskelin tätä läpi!

   Poista
 2. Kyllä se mäyräkoiradiivan äippä vaan on taitava kirjoittaja :) Taas sai suupielet hymyssä lukea.

  Saisinpa itsekin edes jotain blogissa aikaiseksi...

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Kiva kuulla, että joku näitä vielä lukee :D Meilläkin meni kesä niin vauhdilla, etten oikein kunnon postausta saanut aikaiseksi.. Ehkäpä kirjoitusinto tästä taas kasvaa, kun ilmat viilenevät! Mutta tosi kiva kuulla teistäkin :)

  VastaaPoista