maanantai 13. elokuuta 2012

Myynti-ilmoitus

(Ennen kuin kukaan pelästyy tai innostuu, niin paljastettakoon että kyseessä on pelkkä haaste :) Ideana on siis laatia humoristinen myynti-ilmoitus omasta koirastaan! Hevosihmiset ovat varmaan samanlaisiin ilmoituksiin törmänneet esim. Hevostalli.net-sivustolla, jossa tehtiin myynti-ilmoituksia omista tai hoitohevosista..)MYYDÄÄN MÄYRÄKOIRA
Myynnissä vuonna 2011 syntynyt mäyräkoiranarttu. Myydään, sillä omistajat eivät yksinkertaisesti enää jaksa tätä draamailevaa mäyräkoiraneitiä, jolle mikään ei riitä! Omistajat ovat luopuneet yöunistaan, ruuistaan, terveydestään, omasta elämästään ja linnoittautuneet käytännössä sisälle tänä sateisena kesänä ja vain viihdyttäneet kyllästyneen näköistä koiraansa. Toivomme, että tulevassa kodissa olisi paitsi innokkaita palvelijoita myös paljon perheenjäseniä, jotta aina löytyisi joku paloittelemaan lenkkimakkaraa tai silittämään koiralapsen korvantaustaa.

Myydään kotiin, jossa ei liikuntaa pahemmin harrasteta. Elon pitäisi muutenkin olla melko rauhaisaa ja hidastempoista. Doriksen tulisi aamuisin saada nukkua vähintään kymmeneen ennen aamupissatusta ja iltaisin peittelyn ja hyvän yön toivotusten tulisi olla perillä ennen yhdeksää (samantien toivotusten jälkeen taloon pitäisi laskeutua myös täysi hiljaisuus, sillä Doris ei voi sietää minkäänlaista meteliä uniensa aikaan - herkkäuninen kun on..). Oma patteri on Dorikselle välttämätön! Ei siis myydä kotiin, jossa ei olla valmiita panostamaan rahallisesti koiraansa edes yhden patterin vertaa (patteri tulee sijoittaa pedin välittömään läheisyyteen ja sen tulee paahtaa täysillä kesät talvet)! 

Doriksella ei ole allergioita tai muitakaan sairauksia. Ainoita ongelmia lienevät ahneus, yleinen masistelu ja näyttävät mielenilmaukset, mikäli jokin asia ei mene neidin mielen mukaan. Doris on hiljainen elelijä: ei hauku juuri koskaan (paitsi koirapuistossa muita koiria ja pimeällä lähes kaikkea pelottavaa, kuten katajia ja katulamppuja) tai pidä muutakaan ääntä itsestään (unissaan tosin huutaa joskus sydäntäkarmivasti). 

Ajattelimme pyytää Doriksesta parisataa euroa (kattamaan koiran aiheuttamia kuluja). Omistajan on myös itse kannettava mäyrisneiti autoon (me emme enää jaksa taistella), jonka jälkeen vastuu koirasta ja sen tekemisistä siirtyy uudelle omistajalle (älä ihmettele, jos emme enää vastaa soittoihin/viesteihin/sähköposteihin). 


(Sellainen. Äiti ja loukkaantunut Doris haastavat kaikki lukijat kyhäilemään jonkinlaisen ilmoituksen omaan blogiinsa!)

4 kommenttia:

 1. Minä jo ajattelin... en voisi ajatellakaan myyväni pois koiraani. Saisi tapahtua jotain aivan kamalaa että sen tekisin. Eihän kukaan voisi Minun Koiraani hoitaa niin kuin minä voin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kumpikaan meistä oikeasti koskaan luopuisi Dodosta :) Sen verran tärkeä otus! <3

   Poista
 2. Oijoi.... vai myydään;) En minäkään Tiitusta voisi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, melkein ainakin ;) Uskon sen! Ei meistäkään kukaan _oikeasti_ halua Dodosta luopua! :)

   Poista