keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jännistä jännin viikonloppu!

Nyt on matokuuri takana! Huomenna sitten kymmeneltä eläinlääkäriin piikille - siis rokotukseen (ei, en ole tässä vaiheessa vielä luovuttanut koiruuteni suhteen).


Mennyt viikonloppu oli jännä! Sunnuntaina otetiin Dorre mukaan perinteisille pääsiäsmarkkinoille ja siellähän niitä ihailijoita sitten riitti (Doriksella siis, ei meillä, mutta tulipahan siinä sivussa sellainen suosittu olo). Ensin Doris ihmetteli menoa sylissä, mutta pian neiti vaati jo jalkautumista ja siellä sitä sitten mennä viipotettiin ympäriinsä :) Rapsutukset ja ihailut otettiin hienosti vastaan pieniltäkin ihmisiltä ja aina välissä muistettiin poseerata kameroille ;)  Emme kuitenkaan olleet markkinoiden 'ytimessä' vaan rauhallisemmalla reunalla, idea kun oli vain totutella ihmisvilinään ja erilaisiin ääniin.


Päivä (okei, tunti?) oli kuitenkin niin jännittävä ja aivotyötä vaativa, että kun lopulta päästiin kotiin, tyttö simahti heti! Eikä sitten herännytkään moneenmoneen tuntiin.. Astianpesukone ja pyykkikone saivat molemmat pauhata vieressä, eikä neiti korvaansa lotkauttanut :)


Viikonloppuun mahtui myös pihamaan kaivamista (ihan uusi keksintö ja erittäin jännä sellainen!), 'lenkkeilyä' (300m?) talon isojen koirien kanssa sekä äkäisen naapurikoiran kesyttämistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti