sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Talipalloja ihastelemassa ;)

Isoisä ja isoäiti (lähinnä kai isoisä) ovat päättäneet hommata talouteensa pienen, suloisen harmaan koiravauvan. Lauantai kuluikin pentuetta ihastellessa ja möksähtänyttä mäyräkoiraa lepytellessä. Doris kun ei millään suostu hyväksymään sitä, että joku rotan näköinen rääpäle tulee jakamaan jouluruuat sen kanssa. Doris ilmoitti myös selvin elein, ettei aio jakaa lelujaan tai petiään tulokkaan kanssa. Kodissa (ja mummolassa) voi olla kerrallaan vain yksi huomion keskipiste ja sehän on tietysti Doris-neiti itse.


Hätätapauksessa Doris kuitenkin suostuu ottamaan pennun, Moskun, rakastajakseen. Doris kun on kuullut, että rakastajilta voisi saada ylimääräistä huomiota ja kasapäin lahjoja - lemmenlurituksista neiti ei niin välitä ;)

Asemastaan epävarma ja (hivenen) loukkaantunut koiraeläin.


4 kommenttia:

 1. Voi hellanlettas miten lutusia talipalloja. Ymmärrän hyvin Doriksen huolen, tuollainen lutumutunen varastaa kyllä helposti huomion. Mutta ole huoleti Doris, talipallokin kasvaa joskus isoksi, ja kaikkihan tietävät että sinä olet the (Drama) Queen!
  PS. Saanko kysyä miten Nelli jakselee?

  VastaaPoista
 2. Ellieli: Niin ovat! Jep, Doriksen 'titteliä' ei kukaan voi viedä! Toista samanlaista draamailijaa tuskin edes löytyy... ;) Toisaalta Doris on myös innoissaan uudesta leikkikaverista!

  Toki saa kysyä :) Nelli nyt viettelee leppoisia eläkepäiviä keittiössä isoäitiä vahtien ;) Kovasti tässä mietitään, mitä seuraavaksi.. :((

  VastaaPoista
 3. Voi itku, onko maailmassa tosiaan muitakin liikkiksiä kuin Doris???? Ei voi olla :D
  Kyllä naama levisi taas hymyyn kun luin tuon.

  Tuutteko katsomaan meitä Messukeskukseen lauantaina? Osallistutteko itse?
  Oltiin eilen Sipoossa "kenraaliharjoituksissa" ja hyvin meni. Olemme oppineet tuntemaan joitain tyyppejä koirineen niin hyvässä kuin huonossa. Meidän "kamut" jäivät kannustamaan ihan loppuun saakka, vaikkei itse päässeet ihan sinne asti. Olen todella otettu. Eräs otti kuvia ja lupasi lähettää mulle. Lähetän sulle kans kuvia jos haluat.
  -Heidi-

  VastaaPoista
 4. Onpahan suloisia palluroita! Eiköhän Doris kuitenkin tiedä, että mäyräkoira on aina mäyräkoira!

  VastaaPoista