keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vesivahinko

Vain kiukustuneen mäyräkoiralapsosen päässä voi syntyä ajatus vesivahingosta ja sen aiheuttamisesta. Sellainen on varsin oiva rangaistus laiskalle (ja luultavasti kuurollekin) äidille, joka ei herää heti ensimmäiseen 'herää nyt heti, haluan huomiota!' -vinkaisuun. 


Doris päätti laittaa lattiat uusiksi pureksimalla muutamankin kuumavesipullonsa (kuumavesipulloina toimii sellaiset isot Mehukatti-pullot). Tietenkään pulloja ei voinut (tai kannattanut) pureskella omassa pedissä vaan tuhon kannalta kaikkein kätevintä oli tulla repimään ne olohuoneeseen. Ja kun äiti vihdoin saatiin ylös ja olohuoneeseen, vahinko oli jo tapahtunut. Äiti ei äkkiseltään muista yhtään rattoisampaa aamua kuin tämän, jolloin puoliunisena astui lainehtivaan olohuoneeseen - eivätpähän unihiekat ehtineet kauaa kiusata silmiä, sillä herätys oli salamannopea.


Tällä hetkellä olohuone on kuin pommin jäljiltä. Irtopattereita on asenneltu olohuone täyteen, suuret, painavat ja litimärät matot on yritetty asennella niin, että ne ehkä joskus tämän vuoden puolella vielä kuivuisivatkin.. Äiti manailee mielessään pikkuhirviötä ja pohtii samalla, voisiko tällä samalla tuurilla patteri sytyttää matot palamaan.


Ja mitä tekee mäyräkoira äidin kuuratessa ja kuivatellessa lattioita? Levittää tietenkin toisessa huoneessa olevan pyykkikorin sisällön lattialle ja kaivaa itselleen pesäpaikan pyykkien keskelle - olohuoneessa kun on inhottavan kosteaa ja sotkuista.

9 kommenttia:

 1. voi ei :D meillä olis kyllä vesivahinko samantien jos asentaisin koirille kuumavesipullot petiin :D Milolla on muutenkin ollut jonkin moinen sairas/intohimoinen suhde pulloihin pienestä pitäen. Ensimmäisenä on korkki saatava pois ja sen jälkeen tehdä pullosta sellanen lityskä :D

  toivotaan että teidän vesivahinko saadaan korjattua ja että laittiat ei oo kovin kärsineet :D

  VastaaPoista
 2. Oi kauhistus! Toivottavasti ei ollut parketti?

  No, näitä sattuu... Meillä isäntä päätti testata kerran uuden asuntovaunun suihkua, ja kuinka ollakaan, jostain vesi valui suoraan muualle kuin vessaan. Vaikka yritti laittaa mäyräkoiran viaksi sen, ei onnistunut:))) Kierrettävää hanaa metrin korkeudella ja pöydällä ei koirakaan osaa avata.

  Ja sitten kuivattiin... Koiralla oli kivaa, juomakuppi lainehti! Äipällä ei...

  VastaaPoista
 3. Veera ja kumppanit: Doriskin on aina ollut innokas pullokoira, mutta yleensä se on tuhonnut vain _tyhjiä_ pulloja :) Mutta nyt on näköjään laajennettu täysienkin pullojen puolelle (ei sillä, ei uskalleta enää antaa täysiä pureskeltaviksi). Ihana Milo <3

  Suvi ja Eppu: Ei ollu parketti -onneksi! Voi ei! Mä niin näen ton tilanteen :DD Törkeetä syyttää mäyristä ;)

  VastaaPoista
 4. Ps. Suvi ja Eppu: tervetuloa joukkoon kirjavaan ;)

  VastaaPoista
 5. Kuules Doris, vilkaisehan tuota edellistä bloggaustas, siis tuota kirjettäsi joulupukille. Varsinkin se ensimmäinen kappale, missä kerrot aina käyttäytyväsi mallikelpoisesti. Taisit nyt menettää mahdollisuutesi kuumavesipulloihin, vai mitä sanoo tähän äippä? Ei taida joulupukki vierailla teillä, ei! ;D))

  Ei mut oikeesti, toi on kyllä ihan hirveää. Yhdestäkin täydestä pullosta kastuu paikat, saatikka että useammasta pullosta neiti oli tyhjännyt vedet. Voihan harmitus!

  VastaaPoista
 6. Voi eikä Doris! Niiden pullojen kuuluisi lämmittää sun petiä eikä tuhota olohuonetta. :D Nyt pitää petrata että joulupukki tuo lahjoja eikä säkillistä risuja! (Alma: Mutta kyllä ne risutkin on ihan ok.. Ainakin niitä on kiva pureskella pihalla.. Mutta toisaalta jos tarjolla olisi HERKKUJA niin kuin sä toivoit listassasi niin ei ne oksat silloin paljoa nappais!)

  VastaaPoista
 7. Ellieli: Jep, Dorikselle on esitelty tämä ja edellinen postaus ja sitten mietitty yhdessä, mikä meni pieleen :D Voi olla, että Doriksen lahjamäärä tosiaan pienenee puoleen - ainakin.

  Niinpä! Ja kun nuo Mehukattitörpöt ei ihan niitä pienimpiä kuitenkaan ole.. Enää täällä ei onneksi näytä kuivaamolta, vaan matot on saatu takaisin lattialle :)

  Alma ja kumppanit: Äiti on samaa mieltä! Tosin enäähän Doris ei noita pulloja petiinsä saa :D (Doris: Moikka Alma! Äiti pelotteli, etten saisi ollenkaan lahjoja. Toivon, ettei Joulupukki tiedä kommelluksistani!:) Mutta pahimmassa tapauksessa ne risutkin menee, ne on tosiaan hyvän makuisia!)

  VastaaPoista
 8. Voi ei!
  Tuohon verrattuna saunanpenkin jalan maistelu on pientä...
  -Heidi-

  VastaaPoista