perjantai 28. syyskuuta 2012

Paljollako myyt?

Äiti on viimeisen kuukauden aikana yllätetty muutamaankin kertaan kysymyksellä "paljollako myyt koiras?". Kyllä. Ihmiset ovat ihan tosissaan kyselleet, onko äiti valmis luopumaan Doriksesta ja jos on, niin mihin hintaan. Ensin äiti oli kovin otettu, kun tuiki tuntemattomat ihmiset kehuivat draamakuningattaren käytöstä, ulkonäköä ja sitä, miten spesiaali koira se on. Mutta sitten äitiin iski ihmetys ja huolikin. Kuka a) pitää äitiä sellaisena koiranomistajana, joka sopivan setelitukun nähdessään on valmis myymään oman kultapupusensa b) luulee, että on olemassa niin paljon rahaa, että äiti oikeasti edes harkitsisi koiran myyntiä? Uskomatonta. Äiti rupesi pohtimaan, että ei kai ne koirat oikeasti nykyään noin vain vaihda omistajaa, keskellä jalkakäytävää päivälenkin aikana?

Muilla kokemuksia oudoista ostajaehdokkaista?

8 kommenttia:

 1. Kukapa ei mäyriäistä haluaisi? Taitaa tosiaan olla niin, että olette saaneet kehuja, ehkä jopa piilokehuja. Ei kyllä kuullosta tuollainen kovin houkuttelevalta kaupankäynniltä, varsinkaan mahdollisen myyjän taholta. Ehkä kysyjät vain tahtoivat nähdä reaktiosi moiseen uteluun, ja vahvistuksen Dorren ja sinun väliseen suhteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ensin ajattelin. Mutta sitten alkoi tulla puhelinnumeroa ja "mieti vielä ja ilmoittele" huikkauksia. Ihan hullua toimintaa! Rupesi myös pikkuisen pelottamaan.. Kaikenlaista porukkaa näköjään liikenteessä. Enkä todellakaan ajattele, että nämä ostajaehdokkaat _oikeasti_ pitäisivät Dorista jotenkin "ihmeen erikoisena", kunhan vain kokeilevat. Kauhukuvissani Doris olisi päätynyt jollekin pentutehtailijalle tai luoja ties minne! En sitten tiedä, miten helppoa esimerkiksi vanhuksia olisi huijata..

   Poista
 2. Oho. meillä ei onneks oo tullu tollasta vastaan :D Kertooks tää jotain meidän kauhukakaroista? :D Ne räkyttää jokaikiselle alle metrin pituselle yms muuta mukavaa.. Breci neiti kun on mörköiässä. :D

  Se sai kyllä ihmettelemään kun yleensä on tottunut siihen että Breciä kehutaan erikoisen värinsä vuoksi niin yksi nainen rakastu ihan Miloon siksi että se on kuulemma aivan upean värinen. Hetki meni ennen kun tajusin että Milosta puhutaan :D

  Tosin aina noi saa kehuja kyllä karvastaan joka kiiltää.. Ja se on varmasi kalaöljynkin aikaan saannosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ihaillaan kiiltävää karvaa! Jotkut ovat jopa epäilleet, että kiillottaisin sitä tarkoituksella :DD Mullahan ei siis ole muuta tekemistä, kuin hinkata koiraani kiiltäväksi päivät pitkät ;)

   Höh, onhan Milo ihan mahtavan värinen ;) Terkkuja sinne!

   Poista
 3. Nellin emäntä sanoo että sitä määrää rahaa ei tarjota millä koira irtoaisi...

  Heitäpä joskus kysyjille että hinnassa on ainakin neljä nollaa ja katso miltä naama sitten näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nellin emäntä onkin aivan oikeassa!
   Täytyy kokeilla, jos kyselijöitä vielä ilmaantuu!

   Poista
 4. Oho, melkoista! Että oikein puhelinnumeroiden kanssa... Taitaa olla pienet koirat suosiossa - ei ehkä kannata (muutenkaan...) jättää vartioimatta kaupan eteen tai kaapataan muualle talteen. :S

  Olin edesmenneen koirani kanssa kerran järvellä uimassa, kun mustalaiset lähestyivät meitä ja ilmoittivat halukkuutensa ostaa koiramme. He tekivät tarjouksia ja inttivät, eivätkö millään voisi ostaa kyseistä yksilöä ja olivat valmiita tarjoamaan niin paljon rahaa, että saisin itselleni uuden!!!
  Heitettiin tuosta vielä paljon vitsiä myöhemminkin oman porukan kesken - kyseessä oli sellainen koira, joka kärsi jonkinlaisista ongelmista aivoissa ja sai aina äkkiarvaamatta raivokohtauksia tuttuja ihmisiä kohtaan: käyttäytyi siis yhtäkkiä erittäin raivokkaasti ja aggressiivisesti aiheuttaen pahaa jälkeä uhreilleen. Siinäpä olisi olleet "uudet omistajat" ihmeissään, kun oltaisiinkin myyty niille itse saatana kovaan hintaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ei kyllä minnekään uskalla jättää vartioimatta, ties kuka nappaa mukaansa! Ja totta, tuntuu että kaikki pikkukoirat ovat nyt enemmän tai vähemmän suosiossa..

   Haha, "uusien omistajien" ilme olisi varmasti ollut näkemisen arvoinen :D

   Poista