perjantai 2. marraskuuta 2012

Voi tätä onnen määrää!

Doris (neiti Perässävedettävä) on parina päivänä kulkenut taluttajan edellä,
E-D-E-L-L-Ä!

Ja mikä kaikkein mahtavinta, nyt näyttää siltä, että tällä kertaa selvittiin ilman valeraskauksia (*kopkopkop*). Ehkä äidin jatkuva mutina "kolmas kerta toden sanoo" ja uhkailu leikkauksella tosiaan toimivat?

8 kommenttia:

 1. Jiihaa! Isot onnittelut täältä. ;) Jäi vastaamatta aikoinaan siihen sun takana-vedettävä-kyssäriin, koska olen yrittänyt vääntää postausta Alman lenkityskoulutuksesta. Kyllä mä sen tässä joku päivä saan puristettua valmiiksi! Mitä Dorrelle muuten kuuluu? Odotamme Alman kanssa postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, meillä on vielä lukijoita! Koitetaan tehdä paluu tänne nyt, kun on taas kaikista yliopisto- ja työjutuista hetkeksi selvitty :) Nyt ajastinkin pari postausta, joten koko viikonlopuksi pitäisi löytyä luettavaa!

   Dorrelle kuuluu ihan hyvää! Valeraskautta ei tosiaan ole tullut (jesjesjes!) ja ulkoilukin maistuu ihan eri tavalla! Pientä identiteettikriisiä on ollut - siitä lisää sunnuntain postauksessa ;)

   Jes! Me jäädään innolla odottelemaan teidän postausta ;)

   Poista
 2. Vautsi, oikeinko Dorre edellä? Onnittelut ja kumarrus. Meillä neidin saisi kantaa ulos, niin on haluton lähtemään, mutta johtunee villapaitapelosta. Lenkilläkin ennemmin minä vedän Elliä, kuin se kulkisi edellä. Ärsyttävää. Vähemmällä selvittiin mekin juoksuista tällä kertaa, eikä tullut Ellillekään valeraskautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Doris edellä! Se, jos mikä on ihme ;) Voi Elliä <3 Dodolla ei ole mitään pelkoa, se ei vaan tykkää lenkkeillä :D

   Poista
 3. On ollut liian pimeää, märkää, kylmää jne Ollille, joten lenkit menee tyyliin emäntä edellä, koira perässä. Odotellaan parempia aikoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo perässäveto on ikuista, vuodenajasta riippumatta! Ainoa, missä D saattaa koirapuiston lisäksi innostua, on metsä :)

   Poista
 4. Nelli on perässävedettävää mallia nyt kun syksy alkoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti aika normaalia tuo mäyristen perässäveto siis :D

   Poista