lauantai 3. marraskuuta 2012

Kirja Doriksen makuun ;)

Apua! Tämä löytyi luonnoksista! Äiti on siis raapustanut tämän jo syyskuussa, mutta jostain kumman syystä se ei näköjään ole nähnyt päivänvaloa blogin puolella..


Äiti sai vanhentumisensa kunniaksi muutama viikko takaperin vallan mainion lahjan, josta perheen karvakorva on erityisen innoissaan. Mikäpä olisikaan Doriksen mielestä parempi lahja kuin sellainen, joka a) liittyy siihen itseensä ja b) vielä kaiken kukkuraksi ruokaan ;)Kyseessä on siis "Kokkaa koiralle - keittokirja koirien omistajille" -niminen kirjanen :) Teos sisältää paljon ohjeita ja herkullisen näköisiä kuvia! Iskän mielestä annokset näyttävät jopa herkullisemmilta kuin kaksijalkaisten pöperöt (huomatkaa selvä viittaus äidin kokkaus"taitoihin" :D). Äitikin innostui teoksesta sen verran (ja kyllästyi Doriksen kerjäävään katseeseen), että aikoo ehdottomasti ensi viikolla kokkailla mäyrälle jotain herkkua! 


Mitenkäs muut, kokkaatteko koirillenne?:)

2 kommenttia:

  1. Nellille en ole kokkaillut, edellinen koirani barffasi joten sille tietysti tuli tehtyä ruokaa. Jotain helppotekoista voisi tietenkin yrittää.

    VastaaPoista
  2. Välillä:) Koirat osabarffaavat, joten kupista voi löytyä sämpylää, kotiruokaa, tonnikalaa, hedelmiä, jogurttia(maustamatonta), piimää jne. Mitä koira voi vaan syyä. Joskus leipassu makupaloja :)

    VastaaPoista