keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Uutta tietoa

Huhheijaa! En tiedä, mitä muuta enää sanoa. Puhelin on soinut aamusta iltaan useampana päivänä, kun milloin kukakin kertoo jotain uutta tähän tapaukseen liittyen tai vastaavasti haluaa tietää uusimmista juonenkäänteistä. Milloin kyse on itse hoidoista, milloin hoitopaikasta, milloin taas soitetaan jotain lisätietoa.

Myös pari asiaa on saatu selvennettyä, eli siis: Tässä on nyt ollut hieman hässäkkää ja väärinkäsityksiä kaikin puolin, osaksi "kielimuurien" takia. Ilmeisesti "ensitestit" olisivatkin näyttäneet negatiivisilta rabieksen suhteen, mutta eivät kuitenkaan tarpeeksi, jonka takia hoidot aloitettiin joka tapauksessa. Lopulliset tulokset tulevat kahden kolmen viikon päästä! Ilmeisesti jotain on kuitenkin löytynyt, sillä haluavat tehdä vielä jotain ylimääräisiäkin tutkimuksia? Ymmärsimme siis silloin viime viikon torstaina, että jo ensitesteissä olisi todettu mahdollinen rabies (eli näyte olisi ollut positiivinen). Ilmeisesti kuitenkin "ei tarpeeksi negatiivinen" -näyte riitti hoidon aloitukseen.

Hoidot kuitenkin viedään loppuun asti (5 kertaa, joista kaksi jo takana), sillä mikäli rabies parin kolmen viikon päästä todetaan, olisi hoitojen aloitusajankohta liian myöhäinen. 

Toivon, että saamme Eviralta lopulliset tulokset ihan paperisena versiona, jolloin voin mahdollisesti jakaa ne täällä teidän kanssanne - ja toivottavasti vihdoin itsekin saada tiedon siitä, missä oikein mennään. Tällä hetkellä kun juttuun on sekaantunut niin monia ihmisiä (lääkärit, Eviran porukka, eläinlääkäri, pureman saaneet jne.) ja tiedonkulku on välillä hieman hankalaa ja.. noh, jokainen kuulee mitä haluaa kuulla :)

Pahoittelen tätä sotkua, mutta ihan yhtä pihalla ollaan oltu täälläkin.. Nyt vain toivotaan, että ne lopullisten testien tulokset olisivat tarpeeksi negatiivisia.

1 kommentti:

  1. No onpa ihme hommaa....Toivottavasti asiat selviää ajan kanssa! Tsemppejä :)

    VastaaPoista