sunnuntai 4. elokuuta 2013

Pikaiset näyttelykuulumiset

Kaikesta (äidin) panikoinnista huolimatta kannatti ehdottomasti tänään raahautua näyttelypaikalle. Tuloksena ERI ja kilpailuluokan 3! Äiti ja iskä ovat haljeta ylpeydestä! 

" Rotutyyppi erinom. Oikeamuot. pää. Hyvä ylälinja. Lyhyt rintakehä. Rinnan syvyys hyvä. Kulmaukset hyvät. Voisi liikkua vähän pidemmällä askeleella. Esitetään hyvin." (Esko Nummijärvi, Turku 4.8.2013)

Äiti yrittää palautua takaisin maanpinnalle ;) Nyt se on kuitenkin tehty ja kaikki selvisivät hengissä! 

Ps. Iso kiitos vinkeistä, joita annoitte edelliseen postaukseen! 

7 kommenttia:

 1. Onnea! Eiku vaa seuraaviin näytelmiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi ei kuitenkaan ollut mitään verrattuna teidän koiruuksien mahtaviin näyttelytuloksiin (selailin äsken blogianne läpi!) - WAU! :)

   Poista
 2. Uujeeee! Hyvä te! :) millanen tuomari tää Esko oli? Sama herra ois meillä seuraavissa näyttelyissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esko on tarkka tuomari, mutta meillä ainakin ollut aina todella asiallinen. Tietää mitä koirasta hakee ja perustelee valintansa ja miksi sijoitti niinkuin sijoitti. Itse vien mielelläni koirani uudestaan koska vain hänelle!

   Poista
  2. Kiitti Mondica!:) Mulla ei ole Eskosta mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin! :) Todella asiallinen ja tarkka, kuten Wiivi tuossa ylempänä jo mainitsikin. Hyvin jaksoi meitä myös neuvoa (koska kyseessä tosiaan meidän ekat näyttelyt)! Lisäksi hän tosiaan perusteli päätöksensä ja valintansa ihan koko yleisölle :) Kertoi, mitä itse hakee koirasta, miksi päätyi mihinkin tulokseen jne.

   Hauskinta tässä ehkä on se, että Esko on aikoinaan (v. 1997) jo arvostellut meidän koiria :D

   Tsemppiä näyttelyyn!

   Poista
 3. Huikeeta! Onnea Huljan Paljon :)

  VastaaPoista