sunnuntai 8. syyskuuta 2013

"Vauvakuvat"

Eräänä kauniina viikonloppuna äiti ja Riikka tajusivat omistavansa ihka oikeat (ja vieläpä melko laadukkaat) kamerat! Tästä valaistuneina neidit päättivät rakentaa hienon kotistudion taustoineen kaikkineen. Kuvauskohteeksi päätyi (yllättäen) touhusta vähemmän innostunut koirakaksikko.

Erityisesti Doriksen oli hyvin vaikea ymmärtää, että matolta ei saanut liikkua. Paljon mukavampaahan olisi toki ollut nuolla linssiä tai kiipeillä kuvaajien sylissä. Myös taskuista tuoksuvat makupalat kiskoivat mäyräkoiraa maagisesti luokseen - kaikista kielloista huolimatta.

Kun iskä sitten pahaa aavistamatta saapui kotiin, usutti kuvauskaksikko iskänkin töihin. "Vahdi, ettei Dodo karkaa matolta" ja "Älä käske niiden tuijottaa sua" taisivat olla yleisimmät ohjeet hämmentyneelle isukille. 

Alla muutamia onnistuneita ja vähemmän onnistuneita "vauvakuvia", joiksi Riikka ne kuvaavasti risti. Tiedättehän sellaiset kuvat, joissa siloposkinen vauva kellii lampaantaljan päällä? Vähän samaa fiilistä yritettiin näihinkin kuviin hakea. Jos koiruuksilta kysyttäisiin, niin yritykseksi se tosiaan jäi.

Tästä lähdettiin liikkeelle..

Melko nopeasti alkoi kyllästyttää.


Anovia katseita iskän suuntaan. "Onko tässä sunkaan mielestä mitään järkeä?""Iskä et nyt jätä meitä!"

"Antakaa mun kaikki kestää.." (jalaton virtahepo)

2 kommenttia: