torstai 17. lokakuuta 2013

Ennen ja jälkeen

Doris reilut 12 kiloa ja Doris 9,6 kiloa.

Nykyään Doris on kuin eri koira. Se jaksaa juosta muiden koirien perässä (ja pääsee joskus jopa ohi!) piiiiitkiä matkoja, neiti loikkii kuin aropupu aina vaan korkeammalle (sohville, tuoleille, sängylle... ja äiti repii hiuksiaan) ja mikä parasta, koko neidin olemus uhkuu elämänintoa! Äiti aina koirapuistossa ja lenkeillä vetistelee reipastuneen koiransa takia.

Draamailu ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään (päinvastoin!), joten tylsää ei tule jatkossakaan olemaan. Välillä äiti jopa uhkaa syöttää Dodon samaksi vanhaksi laiskalötköpullukaksi - rauhallista koiraa on joskus ikävä ;)


ENNEN
Tämä surullinen ja apaattinen olemus on onneksi kadonnut!JÄLKEEN
17 kommenttia:

 1. Vau, siinäpä vasta sutjakka typy! Hienosti on mennyt Doriksen laihis. Varmasti tarmoa piisaa eri malliin kuin ennen, kun kiloja karisee. Muiskuja laiheliinin kuononpäähän! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doris kiittää kehuista ja muiskuista! Joo, kyllä on neiti muuttunut paljon laihtumisen seurauksena! Ihan kuin eri koira! :)

   Poista
 2. Hienoa, on kyllä kysynyt varmasti töitä Dorikselta sekä palvelusväeltä ;)
  Ilmankos Arttu on niin tarmokas ja ikuinen elohiiri! Kun ei kerry kilot, jaksaa olla koko ajan liikkeessä. Ja sen johdosta ei kilot sitten kerrykään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä siinä piti aika paljon nimenomaan omaa ajatus- ja käytösmalliaan muuttaa. Eihän koira syö enempää kuin mitä sille tarjotaan ;) Eli herkut laitettiin minimiin, ruuat (erit. murot) laskettiin ja punnittiin tarkkaan, liikuntaa lisättiin jne.

   Juuri tultiin reilun tunnin lenkiltä. Doris meni mahtavasti (ilman vetoapua!!). On ihanaa katsella sen pirteyttä :)

   Ja ihan totta tuo, mitä sanoit lopussa! Terkkuja Artulle :)

   Poista
 3. Oho mikä kurvipimu, kyllä on kauniit muodot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Vihdoinkin neiti on muutakin kuin tasapaksu pötkö :D

   Poista
 4. Vautsi! Huomattava ero todellakin=)

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, Doris näyttää mahtavalta :)! Juuri tuommoinen sutjakkahan mäykyn kuuluu ollakin, ei tasapaksu pötkyli. Maunokin on laihiksella, vaikkei sillä niin paljon pudotettavaa olekaan ollut. Nyt jo reippaampi ja ketterämpi kaveri, luutkin maistuu paremmin kun ei ole koko ajan vatsa täynnä :) Samoin raksut menee ihan pelkilteen, ei tartte sekoitella mitään makua antamaan että kelpaisi. Mitenkäs teillä syömäpuoli, meneekö luut ja raksut paremmin nyt kuin aikaisemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Doris ja palvelusväki kiittävät kehuista! :)
   Höh, ei kai Maunossa juurikaan pudotettavaa ole? Kävin blogissa kurkkimassa. Meillä ei ole _koskaan_ ollut ruuan kanssa ongelmia :D Kaikki on aina mennyt, mitä on annetukin.. Pelkkiä raksuja en ole koskaan syöttänyt enkä syötä. Meillä Dodo saa murojen sekaan joko kalaa tai sitten peuraa :) Laskettiin murojen määrää, mutta noista lisukkeista ei luovuta!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niinhän sillä on! :) Tekisi mieli hihkua innosta! VIHDOIN!

   Poista
 7. Onpa mahtavan näköinen muutos ja ihanan näköinen neiti :) Ja se on totta, pienikin painonpudotus virkistää koiraa! Meillä ei tarvi kuin parisataa grammaa tulla Alphonselle lisää, niin selvästi hidastuu lenkeillä. Siinä on koira jolla on selkeästi koira, jolla on ihannepainonsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs ihmeen typoilua tänne olikaan livahtanut? :D Tarkoitukseni oli siis yllä sanoa, että "Siinä on koira, jolla on selkeästi ihannepainonsa" :)

   Poista
  2. Haha, oikein söpö typoilu oli :) Doris (ja emäntä tietenkin) kiittävät kehuista! Joo, se on jännä, miten pienilläkin painonvaihteluilla on niin iso vaikutus koiran luonteeseen ja yleisilmeeseen!

   Poista
 8. oi, mahtava suoritus Dooristeri!!!!! Hyvältä näytät! :)

  VastaaPoista
 9. oi, mahtava suoritus Dooristeri!!!!! Hyvältä näytät! :)

  VastaaPoista