maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ensitapaaminen.

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa mäykkivauvaa. Ideana oli, että tosiaan mennään katsastamaan pentua ja sen jälkeen pohditaan vielä kerran järkevästi ja ajan kanssa, olemmeko tosiaan valmiita hankkimaan koiran.. No mutta, kuinkas kävikään! Ei meidän kauaa siinä "pentuaidan" vierellä tarvinnut ihmetellä, kun jo vaihdeltiin sellaisia "tää se on" -katseita puolin ja toisin :)


Luovutus alkaa huomenna tiistaina, mutta omien ja kasvattajan kiireiden takia sovimme hakevamme vauvan kotiin torstaina. Päivä on sikälikin hyvä, että molemmat lomaillaan to-su. Eipähän pennun tarvitse heti olla yksin :)


Paluumatkalla poikettiin sitten Faunattaressa, sielläkin vain "katselemassa". Mukaan tarttui kuitenkin kaikenlaista tarpeellista, kaulapannasta ja hihnasta ruokakuppeihin. Myyjä oli todella mukava ja palveluhenkinen, saatiin vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tutustuttiinpa siinä samalla myyjän kennelin nettisivuihinkin :) Ehkäpä seuraava hankinta on se englannin terrieri ;)


Alla kuvia päivän ostoksista:P.S. Ei harmita yhtään ei, ettei ollut kameraa mukana siellä vierailulla! :D

2 kommenttia:

  1. Näitä kirjoituksia on aivan ihana lukea! :) Varsinkin kun itelläni on juuri tämä sama tilanne edessäpäin, eli pentu tulossa. Nämä kirjoitukset kuulostavat niin tutuilta jo nytten, vaikka ovatkin vasta tulossa. :)
    Erityisesti tässä pätkässä erityisen huomion herätti tämä eläinkaupan myyjä. Se kun oman päättelykykyni mukaan on luultavasti tulevan pentuni kasvattaja. Aikamoinen sattuma. :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiva kun löysit blogimme!:) Voih, sulla kaikki ihanuus vielä edessä :)
    Eikä! No on juu aikamoinen sattuma! Onnenpekka oot, koirat näytti tosi ihanilta! Ihan uusi rotu tosiaan meille :)

    VastaaPoista