maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kuulumisia!

Blogi on ollut pystyssä tyyliin viikon ja nyt jo tuntuu, etten ehdi kirjotella niin usein kun haluaisin.. Eli hyvin menee :D 

Doris on viikonloppuna tavannut moooonta uutta kaksijalkaista ystävää :) Neiti ei kyllä ujostele ollenkaan, vaan syöksyy häntä heiluen jokaisen halukkaan (tai vähemmän halukkaan) syliin. Tällä hetkellä suuri rakkaus käsittää napeilla, vetoketjuilla ja koruilla varustellut ihmiset.

Joka pv menee vaan paremmin. Tuntuu, että viikonlopun aikana päivärytmi on selkeytynyt ja vakiintunut huomattavasti ja koirakin on paljon rauhallisempi, kun talon tavat, äänet ja hajut alkavat olla tuttuja juttuja :) Yöunetkin sen kun paranee (myös meillä kaksijalkaisilla, jes!): la-su välisenä yönä Doris nukkui 23-4.30 ja viime yönä, eli su-ma, unitunteja kertyi huimat 9,5! Eli erittäin tyytyväisiä ollaan!

Ulkoilun suhteen taas ei olla juurikaan edistytty. Ulkona on edelleen ihanihan liian kylmä :( Raukka ei edes liiku minnekään, tärisee vaan paikallaan ja tassut on aina tosi kylmät kun päästään sisälle :/ Taidetaan suosiolla odotella vaan niitä lämpimämpiä kelejä, ettei pikkuinen vilustu tms.

Ai niin! Ihanaiset vanhempani toi eilen nahkapaskan, jonka kanssa saatiin tehtyä kaulapantaan ylimääräinen reikä :) Eli nyt on Doriksella sitten pantakin kaulassa. Dorismaisen tapaan neiti suhtautui tähänkin asiaan rauhallisesti, eikä alkuun edes huomannut kaulaansa koristavaa punaista härpäkettä. Päiväunien jälkeen panta häiritsi hieman ja kaulaa täytyi koko ajan rapsutella, mutta nyt se ei enää edes huomaa sitä :) Samalla reissulla äiti myös pienensi ulkoiluvillistä ja nyt se on paaljonpaaljon parempi! :)

Ruokinnassakin ollaan edistytty. Eli nyt liotettujen murojen lisäksi Dorppa saa myös hirven jauhelihaa :) On kyllä niin herkkua että! Murot kelpaa enää ollenkaan, ku noukkii vaan sen jauhelihan sieltä ;)

Huomenna Karo ja Teemu tulee tänne pariksi yöksi kylään :) Dorppa tosiaan siis tottuu ainakin ihmisiin :D Loppuviikosta on sitten edessä ensimmäinen reissu, kun lähdetään kotikotiin tutustumaan muihin koiriin (eli siis Nelliin) :) Mutta palaillaan näihin myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti