tiistai 22. maaliskuuta 2011

Nimetty.

Ollaan tässä nyt vajaa viikko pohdiskeltu tytölle nimeä. Kaikenlaista on käynyt mielessä Elisabeth Taylorista alkaen. Automatkalla aloitettiin taas tämä nimileikki. Kumpikin heitteli nimiä toisensa perään: Dimma, Chici, Piip.. 


Nimen keksimistä hankaloittaa se, että meillä on ollut periaatteena, ettei koiran nimi ala samalla alkukirjaimella, kuin jonkun aiemman koiramme nimi. Eli kaikkien koirien nimi alkaa siis eri kirjaimella :D Käytöstä on nyt poissa ainakin V, N ja S. Ja voitte vaan kuvitella, että juuri noilla kirjaimillahan niitä oikeasti hyviä nimiehdotuksia sitten tuleekin! 


Nimileikkimme ei kestänyt kauaa, sillä kumpikin alkoi turhautua. Se, mikä oli toisen mielestä todella söpö ja osuva nimi, oli toisen mielestä taas ihan kamala, eikä asiaa siis saatu päätökseen. Vaihdettiin lennosta puheenaihetta armeijaan (Valtteri siis suoritti armeijan viime vuonna ja alettiin nyt sitten muistella niitä aikoja) :D Sitten mieleemme tuli Doris, Valtterin "lemmikkivaris". Se oli siis sellainen vähän reppana ja umpikesy lintu, joka seuraili Valtteria leireillä, kerjäsi ruokaa yms. Valtteri päätti sitten nimetä uuden ystävänsä Dorikseksi J. Karjalaisen biisin mukaan. 


Koska varis jäi Vekaranjärvelle, eikä se tosiaan ollut koira (joten tämä nimiperiaate ei koske sitä), niin arvatkaapas mikä meidän tyttelin kutsumanimeksi nyt sitten tulee?;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti