tiistai 22. maaliskuuta 2011

Jännitys tiivistyy....

Huhhuh, ajatukset on tällä hetkellä ihanihan sekaisin.. Toisaalta torstaihin tuntuu olevan ikuisuus, eikä millään jaksaisi odottaa siihen asti, toisaalta taas tuntuu, että täällä mikään ei ole "tarpeeksi valmista" pennun tuloa ajatellen.

Käytiin tänään vielä Lemmikkiasemalla ja Musti&Mirri:ssä viimehetken ostoksilla :) Tuo allaoleva kuppi nyt ei tietenkään ollut mikään välttämättömyys, mutta kun se oli niin kivan värinen, eikä todellakaan kallis (5.90e), niin mukaanhan se sitten lähti :) 


Suurin huolenaiheemme on ehdottomasti ollut peti. Ollaan tutkiskeltu ja etsitty vaikka ja mistä sopivaa, opiskelijabudjettiystävällistä koiranpetiä, mutta tuntuu, että niistä pyydetään ihan älyttömiä hintoja :( Lemmikkiasemalta sitten löytyi tuo musta muovikoppa - kohtuuhintainen ja helppo pitää puhtaana. On siis tosi hyvä pentuaikoja ja pisuleita ajatellen :) Kunhan Doris vähän kasvaa, niin voidaan sitten myös panostaa siihen laatuun enemmän :) Pehmustettiin tuo koppa sitten tyynyillä ja fleecepeitolla, edelleen ajatuksena se, että se olisi mahdollisimman helppo siivota :)Ihan pelkkää shoppausta elämä ei kuitenkaan ole ollut :) Ahkerasti ollaan lueskeltu kasvattajilta saatua monistenippua, joka sisältää tärkeää tietoa liittyen pennun ruokintaan, rokotuksiin, ensimmäiseen yöhön ja kaikkeen muuhun tarpeelliseen. Monistenippu on ihanan selkokielinen, mutta kuitenkin sopivalla huumorilla varustettu! :) Ensimmäisen sivun aloituskappale saa hymyn huulille kerta toisensa jälkeen :) Saa tosin nähdä, naurattaako meitä vielä ensi viikollakin, kun todellinen pissakakkarumba pennun kanssa alkaa ;)Lopuksi vielä kuva kynsisaksista, joita Lemmikkiaseman myyjä ylisti maasta taivaisiin :) Me kun tyhminä meinattiin ensin valita ne "halvemmat ja huonommat" sakset :) Myyjä peräänkuulutti näiden saksien kestävyyttä ja leikkuuosan tylsymättömyyttä. Kauhunsekaisin tuntein täällä nyt sitten odotellaan ensimmäisiä kynsienleikkuutuokioita :PP.S. Ylihuomenna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti