maanantai 25. heinäkuuta 2011

Doriksen loma höystettynä äidin sairaslomalla.

Äiti meni telomaan (tai lähinnä rasittamaan) kätösensä niin pahasti töissä, että lääkäri määräsi viikon sairasloman. Äidin mielikuvissa viikko kuluisi rauhallisesti auringossa maaten, blogia päivitellen ja muutamia koulujuttuja väsäille, mäyräkoira kainalossa (hyi teitä, jotka ajattelitte jotain muuta kuin Dorista äsken!). Mutta kyseinen mäyräkoira oli asiasta hieman toista mieltä. Se ei voinut ymmärtää, miksi emäntä olisi halunnut vain makoilla! Haloo! Piha ja lähiympäristö kun vilisivät vaanittavia varpusia, syötäviä muurahaisia ja rapsutuksia jakavia lapsukaisia. Doriksen mielestä äidin olisi pitänyt sinkoilla sen kanssa tänne ja tuonne. 


(Äiti on kuitenkin pitänyt päänsä opiskelujen suhteen - blogia Doris ei ole sallinut äidin päivittää, eikä auringostakaan ole varsinaisesti ehditty nauttia, kun on pitänyt metsästää muurahaisia ja itikoita).

Onneksi kuitenkin on olemassa isoisovanhemmat, jotka sentään tajuavat kysyä lomailevalta mäyrikseltä, ottaako tämä vaniljajäätelöannoksensa mansikkahillolla vai ilman :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti