lauantai 9. heinäkuuta 2011

Se on joskus ollut niiiiiin pieni...!

Vaikkei nykyään enää ensinäkemältä uskoisikaan, on Doriskin ollut varsin pieni ja lutunen otus. Toki se on suloinen vieläkin, mutta sellainen pehmo-pentumaisuus on kyllä karissut aikoja sitten :D Äitiä hieman surettaa, eihän Doris ole kuin viisi kuukautta. Viisi! Doriksen pitäisi olla pieni pehmoeläin vielä ainakin... öö... pari vuotta? Melko ärhäkkään 'äititahtootoisensöpönkoiran' -kuumeeseen ei ihan hirveästi auttanut katsella Dodon vaip.. siis vauvakuvia :PIsä väittää, että äiti tarkoituksella hyppi niiden 'tähän Doris pissasi'- ja 'tämäkin oli ehjä ennen mäyräkoiran tuloa taloon' -kuvien yli, mutta äiti puolustautuu, ettei muista mitään siitä pissakakkarallista tai muutamasta hassusta tuhotusta huonekalusta. Tai no, ehkä muistaa, mutta tällä hetkellä koirajutut on parempi värittää vaaleanpunaisiksi hattarapilviunelmiksi, jotta saataisiin iskäkin vakuuttuneeksi, että kyllä toinen koira menee tässä samalla kuin yksikin. Ja kolmas. Ja neljäs. 

Doris on ollut ruttukasa. Doris on ollut pehmoinen. Doris on ollut suloisen kömpelö. Doris on ollut sylivauva. Ja onneksi Doris on edelleen tuota kaikkea <3

6 kommenttia:

 1. Kyllä Doris toden totta näyttää vielä vauvalta, kun oma silmä on tottunut 2,5-vuotiaaseen jötikkään kotona :) Mutta muistan itse, kun Arttu oli puoli vuotta, ihmettelen että mihin se pentu katosi. Ja että muuttuuko se muka vielä, kun näytti jo niin aikuiselta... Niin silmä valehtelee.
  Doris on ihana ;)

  VastaaPoista
 2. Bono on karvan verran vajaa vuoden vanha ja jotenkin se tuntuu vieläkin niin pieneltä turjakkeelta <3 (paitsi silloin kun sitä pitää kantaa kamalassa helteessä ylös ja alas portaita lenkkiä varten...)
  Mutta niin ne lapset kasvaa jne., onneks ne on lapsia aina <3

  En tiedä mikä noissa "kielikuvissa" kiehtoo, mutta joka kerta naamalle leviää hymy kun kuvassa on mäyräkoira ja kieli, kertakaikkisen huvittavaa :D

  VastaaPoista
 3. Mai: Ihana kuulla, ettei Doris sitten 'niin aikuiselta' ehkä näytäkään :)) Tässä vaan on tullut muutamia 2kk:n ikäisiä mäyrislapsia vastaan ja niitä kun vertaa tuohon meidän talipalloon, niin meinaa itku tulla. 'Onko se jo noin iso' :( :D

  Mutta kiitos kun palautit meikäläisen maanpinnalle: ei se Doris nyt ihan sitten aikuisen koiran näköinen vielä ole ;)


  Ansku: Samaa täälläkin kirotaan, kun pitää usein (lue:aina) kantaa Dorista millon missäkin :D Erityisesti ylämäkiä ja rappusia kavutessa tulee ikävä sitä pientä palleroa :)

  Ja juu, toisaalta hyvä että kasvavat, niin ei tarvitse pissoja ja kakkoja siivoilla tai vahtia hulluna huonekaluja :D Mutta olishan se vaan niin kiva, jos ne pysyis semmosina pieninä ja pehmoisina :))

  Voi että! Mäkin rakastan noita kieli+mäyris -kuvia! Niissä vaan on sitä jotain!:))

  VastaaPoista
 4. Suloinen pikku-Dooris :)Ihana tuholainen ;)

  Kyllä se pentuaika menee niin nopeasti ohi, mutta onneksi mäyrikset osaavat olla aivan yhtä valloittavia isompinakin! Mullakin on kova pentukuume ja uutta tulokasta olenkin jo katsellut, mutta vielä ei ole sen aika, vaikka Pipsa alkaakin olla jo henkisestikin aikuinen. Meille on tarkoitus ottaa narttu pentu, ja on parempi että koirilla on parin vuoden ikäero johtajuuskiistoja ajatellen. Mutta ihan ehdottomasti meille tulee vielä (ainakin) toinen mäyris ;)

  VastaaPoista
 5. Voi Dorkkua :)

  Onhan ne söpiksiä pienenä mutta taas itse toisaalta tykkään jopa enemmän kun ovat päässeet kunnon mittoihin :) Pitkässä kuonossa on sitä jotain ;) Mä jo kovasti odottelen että meidän neiti kasvaa :)

  VastaaPoista
 6. idatoi: Juuh, varsin valloittava tuholainen ;) Mäkin lohduttaudun sillä, että onhan noi isompinakin sellaisia suloisen vilkkaita :) Voi sitä hännänheilutuksen määrää, kun joku tulee vastaan/kotiin/Silittää tms. :) <3

  Vaikka mäkin täällä blogissa vingun pennun perään, ei todellisuudessa olla ottamassa toista koiruutta ennen kuin Doris on iso tyttö :) Meillä mietitty vähintään vuoden ikäeroa, luultavasti puolitoistakin. Ja sama juttu, (ainakin) toinen mäyris ;)))

  Veera ja kumppanit: Aijaa! :D Mä pidän taas hirmusti tosta Dorren töpselinenästä :D Koko kuono on vaan jotenkin niiiiin lyhyt nyt:D

  VastaaPoista