maanantai 19. syyskuuta 2011

Koirapuistossa on tunnelmaa

Vaikka äiti antaakin kuvien jälleen kerran puhua puolestaan, on ehkä tarpeellista lisätä, että kuvissa esiintyvä merileijonan näköinen mäyräkoira on varsin säyseä tapaus, eivätkä vilkkuvat hampaat tarkoita, että se olisi tippaakaan verenhimoinen ;) 

7 kommenttia:

 1. Noista irvistyskuvista vois saada kivan pätkän johonkin kauhuleffaan ;) Noi kuvat taas missä Dorre katsoo kameraan tai kaukaisuuteen - ei ole nähtävissä minkäänlaista verenhimoisuutta. Kivaa kun on riehuntakavereita. Meillä ei kauheasti ole, kun äidinkin koira on jo niin vanha, ettei jaksa liiemmin leikkiä Ellin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ellieli: Haha, Doris ainakin on moni-ilmeinen ;) Ja tosiaan, olisi sillä kykyjä kauhuleffaankin :D (Jos joku tietää, että kauhuleffaan tarvittaisiin tappajamäyristä, ottakaa yhteyttä!:D) Täällä on joo leikkikavereita vaikka kuinka paljon :) Meidän pitää järjestää joku mäyristapaaminen, missä kaikki sitten saisi riehua ihan kunnolla, mäyrismäiseen tapaan ;)

  VastaaPoista
 3. Näitä teidän/ Doriksen säätöjä on kiva lukea kahvitauolla... Pistää hymyx.
  Viikonloppuja,
  -Heidi-

  VastaaPoista
 4. Hei,
  oltiin Kipon kanssa eilen mätsärissä ja hyvin meni. Tuli vain mieleen, että jos jossain vaiheessa olette tulossa tännepäin johonkin mätsäriin, niin kerro ihmeessä. Tullaan Kipon kanssa mukaan jos vain voidaan.

  -Heidi-

  VastaaPoista
 5. Heidi: Kiva että tykkäät lukea! Te olette ahkeria mätsärikävijöitä - täällä edelleen harkitaan ja mietiskellään sitä ekaa kertaa.. :P Pitäisi kai vaan uskaltautua mukaan.. Täytyy katsella pk-seudun mätsäreitä nyt sitten (jos ei osallistujan, niin ainakin kannustajan roolissa) ;)
  Alkuviikkoja sinne!

  VastaaPoista