tiistai 27. syyskuuta 2011

Luotettava luoksetulo -kurssi Doriksen tapaan

* Ruokapaasto ennen kurssia on paikallaan - täydellä masulla kun on kurja treenata
- Doris on vakaasti sitä mieltä, että kyseinen ohje ei sovi mäyräkoirille. Pienellä koiralla on iso nälkä, eikä pieni nälkäinen koira voi olla koko päivää syömättä. Namit maistuvat aina, olipa vatsa kuinka täysi ja pinkeä tahansa edellisen ruokailun jäljiltä!

* Myös huomiopaasto voi olla hyvä juttu, mikäli koira ei esim. innostu leikkipalkkiosta (syynä voi olla se, että koira on saanut yliannostuksen omistajan huomiota/rapsuttelua/yms.)

- tämäkään ei päde mäyräkoiriin. Doris haluaa olla sylissä. Doris haluaa rapsutuksia. Ja nameja. Ja kaikkea tätä monta kertaa päivässä, myös koulutuksessa.


* Koulutuksessa suositellaan esim. nahkahihnaa, ei flexiä
- Tämä on kaikista säännöistä kurjin. Doris ei voi millään käsittää, miksei se muka saisi sinkoilla narun päässä sinne ja tänne. On huomattavasti helpompi ärsyt.. siis hurmata muut kurssilaiset, jos pääsee maistel.. siis haisteluetäisyydelle ;)


* Tänne!- ja Hit!- huutojen kuuluessa koiran pitäisi juosta/tulla reippaasti luokse 
- Tätäkään Doris ei voi ymmärtää. Miksi juosta jonkun pienen kananpalan perässä tuhatta ja sataa, kun äiti kuitenkin odottelee herkkuineen, olipa vauhti mikä hyvänsä. 'Hiljaa hyvä tulee' on Doriksen lempparisanonta.


(Peeäs.Hurjista suunnitelmistaan huolimatta äiti ei vieläkään ole saanut neulottua Doriksen villapaitaa loppuun.. Doriksen mielestä vika on vain ja ainoastaan äidissä. Mitä muuta, kuin karkailevia silmukoita ja reikäistä neuletta voi odottaa, jos neulontatahti on huimat kymmenen kerrosta kahdessa viikossa?)

5 kommenttia:

 1. Doriksella on just oikee ote! Ei kai kukaan hullu nyt reippaasti viitti tulla luokse, kun eihän tässä elämässä mihinkään oo kiire! Mä noudatan ihan samaa tahtia. Ja mun mamma noudattaa vissiin samaa tahtia tossa neulomisessa, meinaan hidasta on, hidasta on.

  T. Nakki

  VastaaPoista
 2. Nakki: Doriksella tosiaan on (ainakin omasta mielestään) varsin toimiva ote;) Emäntänä en aina ole ihan samaa mieltä.. :D Haha! Ihanaa, etten oo ainoa hidas neuloja ;>

  VastaaPoista
 3. Doris on fiksu, Elli kannattaa Doriksen kurssityyliä ;D

  Äidille vinkiks: Ei karkailevat silmukat haittaa, kun teet siitä ns. pudonneet silmukat -neuleen. Siinä on just tarkoituksenakin pudottaa silmukka silloin toinen tällöin antamaan eloa neuleeseen. Muodikasta ;D))

  VastaaPoista
 4. Dorishan on oikein fiksu neiti! Ei tässä maailmassa kannata kulkea muiden mielen mukaan, jos vain omaa tahtoa riittää :D

  VastaaPoista
 5. Ellieli: Enää vain odotellaan, milloin tällaiset 'Doriksen tyyliset' kurssit tulevat kaikille mäyriksille 'pakollisiksi' ;)

  Hahah! Jjoo, kannatan ehdottomasti tuota pudonneet silmukat -neuletta! Itse asiassa, olen jo hieman päässyt sen makuun.. ;) 112 silmukasta on jäljellä enää 99... :D

  Midrerelle: Näinpä! Doris on varsin fiksu kaveri :D

  VastaaPoista