keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Saaren aarteet

Doriksen yksi alkusyksyn parhaimmista kohokohdista oli ehdottomasti eräs saarireissu, jonne äidin lisäksi mukaan tulivat myös äidin työkaveri Lelle sekä tämän russelipoika Rico. 


Sievällä olemuksellaan Doris hurmasi Ricon ja vaikka alkureissua voikin kuvata sanoilla 'seksuaalisesti latautunut', sujui reissu kuitenkin hyvin! Doris sai sukellella ruohoja järvestä, rämpiä heinikossa (tervetuloa loppukesän punkit!), liehitellä ja sitten äristä yli-innokkaalle kosijalle, kerjätä retkieväitä, nauttia auringosta ja piehtaroida kaikissa epäilyttävän hajuisissa/näköisissä paikoissa.. 


Ainoa miinuspuoli olivat jälleen kerran pelastusliivit, jotka nähtyään prinsessa näytti erittäin nyrpeää naamaa ja esitteli uusille kavereilleen draamailun saloja.. Kuvia ei äkäisestä veneilijättärestä valitettavasti ole, mutta jokainen voinee mielessään kuvitella nyrpeänaamaisen mäyräkoiran sullottuna ahtaisiin (ainakin sietä vyötäröltä..) pelastusliiveihin.


Alla kuvia reissusta. Lepattavia korvia, vilkkuvia hampaita, silmäniskuja.. Olkaatte hyvät! :D


puspus.

epämuodostunut mäyräkoiranpoikanen <3


3 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut mukava reissu. Kiva kuvasarja: alussa näytetään Biffimäisesti hampaita, sitten jo pusutellaan ja lopuksi niksautetaan simmua.

  VastaaPoista
 2. Doris, sä oot aikamoinen reissunainen! Pidä vaan puoles, me poikakoirat ei aina ymmärretä rajoja.

  VastaaPoista
 3. Ellieli: Jjep, saman huomion tein minäkin :D Toin silmäniskukuva oli aikas kiva - ehkä Doris sittenkin vain nautti saamastaan huomiosta? ;)

  Myrsky: Hih, olen nyt menneen kesän aikana oppinut sanomaan hieman vastaankin! Murr.. Enää minulle ei niin (pahasti) vain isotellakaan ;)

  VastaaPoista