sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kun isäntä on poissa...

Iskä lähti muuttoavuksi muualle, jonka johdosta äiti ja Doris ovat viettäneet (laatu)aikaa kahdestaan koko viikonlopun!  


Basson sijasta talossa kuitenkin raikaavat, tai paremminkin kalkattavat, sukkapuikot ja kaveriporukkakin on rajoittunut Riikkaan ja Biffiin.


Dorista äidin ennenaikainen mummoutuminen ei haittaa. Talossahan on koiraseuraa, ylimääräinen rapsuttelija JA lankakeriä järsittäväksi. Doris on järjestelyyn kaikin puolin tyytyväinen. Kaiken kruunaa vielä se, ettei äiti (joka ei siis selviä edes napin ompelusta ilman apua) neulo kenelle tahansa, vaan maailman ihanimmalle mäyrikselle ;)väsyneet sukkapuikonvahtijat

lupaava alku...

Onko muidenkin viikonloppu ollut yhtä vauhdikas?;)

4 kommenttia:

 1. Ei kutominen ole mitään mummopuuhaa vaan sehän on yksi muodikkaimmista harrastuksista. Ainakin siltä tuntuu. Ja mieluumminhan sitä laittaa itsetehdyt villasukat jalkaan kuin kaupasta ostetut. Mutta jos ei osaa niin ei osaa, eihän kaikkien tarvitsekaan osata kaikkea.
  Me ollaan marjastettu ja mäyräkoira ollut tietenkin menossa mukana. Eikös marjastaminenkin ole aikamoista mummoilua?

  VastaaPoista
 2. Olli: Jjoo, kyllä sitä mieluummin käyttää/antaa lahjaksi itsetehtyjä juttuja. Meikäläisen tapauksessa kyseessä vaan on aikamoinen ihme, kun olen tosiaan niin tohelo kaikessa :D Siksi tästä neulomisjutusta kai revittiinkin huumoria.. :P Oon myös 'mummoilut' marjastaen ja sienestäen, Doris tietty mukana ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin isäntä lähti taas viikoks muualle töihin joten taas on äiskän pompotusta tiedossa.. Ei vaan, ei Milo enään niin pahasti mutta toi pikkuneiti on aika kova vaatimaan kaikenlaista.

  VastaaPoista
 4. Veera ja kumppanit: Meillä ihan sama juttu, Doris muuttuu entistäkin vaateliaammaksi aina, kun isäntä lähtee jonnekin :D

  VastaaPoista