maanantai 24. lokakuuta 2011

Pikakuulumisia ja panikointia..

Kotiinpaluu sujui iloisissa merkeissä: Dobby ryntäsi äidin syliin häntä heiluen ja nuoli tietysti naamaa monen päivän edestä :) Mutta sitten neiti muisti olevansa yhä loukkaantunut ja kipitti omaan petiinsä. Sieltä loukattu sielu sitten tuijotteli äitiä murhaavasti loppuillan. Eivät auttaneet maanittelut, eivät kehut tai erinäiset tarjouksetkaan. Kinkkusiivut sentään suostuttiin syömään, kun kerran ihan nokan eteen kannettiin ;)


Ja huomenna kutsuu jälleen eläinlääkäri.. :/ Äiti jännäilee kasvaimen puolesta, iskä (ja ell) veikkailevat melko ärhäkkää valeraskautta. Doriksen oma veikkaus on 'liian vähän rakkautta ja herkkuja' -tauti, joka kuulemma iskee varsinkin mäyräkoiriin todella usein ;) Toki äitikin mielellään kuulisi ihan eläinlääkärin suusta, että Dodon oma veikkaus on osunut oikeaan.


Mutta mutta.. Huomenna olemme toivottavasti taas viisaampia!

2 kommenttia:

  1. Arvasinhan mä, että äippä saa mojovat tervetuliaiset. Ilmeisesti tuo loukkaantuminen on äidin mielikuvitusta ja johtuu - no se selviää ilmeisesti tänään mistä se johtuu. Toivottavasti ei mitään vakavaa ja vaiva helpottuu pikaisesti ell-käynnin myötä.

    VastaaPoista
  2. Ellieli: Juu niin sain :) Onneksi Dodo hetkeksi unohti olevansa vihainen ;)

    VastaaPoista