perjantai 6. toukokuuta 2011

Doriksen elämää kuvina.

Jos Doris saisi valita, se nukkuisi aina jonkun sylissä. Myös koirapuistossa on paljon kivempaa 'haistatella' muille, jos sen saa tehdä 193senttisen iskän sylistä.


Doris ei mitenkään nirsoile sylien suhteen. Jos vauvaolo iskee, on aivan sama, kenen hellään huomaan sitä kapuaa. Mutta jos syliin kiivetään unimielessä, ollaan ihmisvalinnassa huomattavasti tarkempia. Kuka vaan ei enää kelpaakaan.


Itse nukkuma-asennot ovatkin sitten erittäin mielenkiintoisia... Muutaman kerran vieraat käyneet tutkimassa, hengittääkö koira oikeasti. Moni on myös pelännyt niskojen taittumista, halvaantumista, millon mitäkin. Doris nyt vain tykkää nukkua .. öh .. erikoisessa asennossa?
Tähän asentoon kun sekoitetaan vielä jalan rummutusta, hännän heilutusta ja epämääräistä kiljuntaa ja murinaa, niin mäyriscocktail on valmis!


Vauva-Doris rakastaa lapsia! Niiden kanssa se osaa olla varovainen, sopivan leikkisä ja ah-niin ihana:) Lapsia Doris tottelee. Lapsien kanssa Doris on varovainen. Lapsien kanssa Doris on täydellinen pikkukoira.

Tämän kapistuksen kanssa meillä vielä harjoitellaan. Kuljetuskoppi on ihan jees, jos ei ole pelkoakaan, että lähdetään autoilemaan. Mutta autossa, siellä kuuluu olla äidin sylissä! Sieltä näkee mukavasti maisemat ja mikä parhainta, äiti ei ainakaan nukahda kesken reissun! Kuljetussysteemistä iso kiitos "mummille"!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti