perjantai 6. toukokuuta 2011

Koiruuksia koirapuistossa osa 2.

Ja muutama hassu kuvatus lisää.. 


Tänään lähdetäänkin taas reissuun, moikkaamaan isovanhempia ja kummitätiä! Doriksen häntä alkaa heilua jo pelkästä ajatuksesta, että pian se on monen ihmisen syötettävänä ja hellittävänä. Äiti ja isi kun vaatii aina kaiken maailman temppuja herkkujen eteen, tuolla niitä saa ihan jo pelkästään söpöllä katseella. Tai pienellä raapaisulla. Tai haukahduksella.


Ja ei, emme tosiaan edes yritä ottaa mitään 'Hyvää äitienpäivää' -kuvaa, pääsiäiskatastrofista johtuen :D4 kommenttia:

 1. Aivan loistavia kuvia! Vasta lopussa tajusin, ettei toinen kuvien koirista ollutkaan mäykky, aika hyvin sai harhautettua :D Jotenkin ilmeisesti ohitin tuon ensimmäisen leikkikuvan, jossa tilanne on aivan selkeä :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä >> Nää on ihan loistavia!

  Muka mäyräkoira pyh! Meitin pikku "rusina", joka on nauttinu 30pannullista kahvia tai ainaki siltä se aina tuntuu ku puistoo mennää :D Hajosin totaalisesti tohon Teran mulkoilukuvaan *hihi*

  Tarttee kyl ottaa joskus uusiks ku tulivat nii hyvin juttuu..

  VastaaPoista
 3. Veera ja kumppanit: Mäkin tykkään näistä, vaihtelua noihin tavallisiin kuviin!:)

  Sunan: Kiitos! Haha, et ole muuten ainoa, joka luulee molempia mäyräkoiriksi!:D Mutta ne on niin solmussa ja ihme asennoissa joka kuvassa, että ei kai se ihme olekaan ;)

  Henna ja Tera: Kiitti:) Teralla on joo aika loistoilmeitä näissä kuvissa ;) Juu niin täytyy! Sovitaan vaan aika (paikka nyt vissiin on aika selvä;)), niin pääsee lapset leikkimään!:)

  VastaaPoista