maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kuvahaaste!

Huhhuh. Vihdoinkin ollaan ihan ajan kanssa koneella. Tämän kertaisesta päivityksestä olenkin sitten erittäin innoissani, sillä tämä on ensimmäinen haaste koskaan! Kiitos ihanat Mai ja Arttu

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi 
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

Ei oo kovin koiramainen kuva tällä kertaa kyseessä, sääli sinänsä. Mutta olen salaa aika iloinen, että kuva on noinkin hyvä :) Kuvassa on Risto-Matti, eli Ripa, piharusakkomme. Tässä kohtaa lisään, että kyseessä tosiaan on tyttörusakko :) Kuva on varmaan pari vuotta vanha ja otettu silloin, kun olin juuri hommannut ensimmäisen järkkärini. Olin innoissani ja kuvailin sitten kaikkea mahdollista. Olin myös varma, että minusta tulee luontokuvaaja :D Ei tullut luontokuvaajaa kyllä..  


Risto on tavallisella päiväreissullaan takapihallamme. Luulen, että se kuuli kameran äänen, koska se on noin valppaan näköinen..


Huomatkaa muuten hienot vesisateesta johtuvat 'viirut' kuvassa ;)


Haastamme seuraavat ihanat: Marge, Alfie, Ossi ja Marja-Leena ja Ronja emäntineen.

6 kommenttia:

 1. Oo, mikä kuva! Ihana tuo Doriksen puutarhapäivitys. :D Alma joutui heti alkuunsa kovaan kouluun, koska mumman kukkia _ei_ saa terrorisoida. Ja tämä mumman antama tiukka kuri on auttanut meitäkin jatkamaan koulutusta takapihallamme. Alman taktiikka on ennemminkin yrittää maistaa kaikkea ja kun kielletään lähdetään lunkisti painelemaan jonnekin melkein karkuun. Jos äiti vaikka sitten antaisi huomiota ja tajuaisi että kyllä pienet koirat saavat pureskella kaikkea kivaa. Erityisesti niitän kukkia. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiinnitin muuten heti huomioni noihin hienoihin vesipisaroihin! Voi miten taiteellista :)

  VastaaPoista
 3. Hieno rusakkokuva! Elävästä rusakosta Ossimme olisi ihan into pinkeänä. Yksi haaste jo saatiin ja siihen vastasimmekin. Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 4. Hyvä kuva ja hyvä saalis mäyräkoiralle... Olli jo lipoo huuliaan!

  VastaaPoista
 5. Alma ja kumppanit: Vaihteeksi joku muu kuin Doris päässyt kuvaan ;) Meilläkin on ollut tiukka kuri, mutta Doris on kovin ehtiväinen ja kovapäinen kaveri :D Toivotaan, että jossain vaiheessa rauhoittuu... nimim. Uhmaikää odotellessa..

  Marge: Hyvä, niin pitikin! ;)

  Marja-Leena: Doriskin on muutamana aamuna bongannut rusakon ja ollut erittäin innokkaana :D

  Olli: Niinpä! Mutta Ristoa suojelemme henkeen ja vereen ;))

  VastaaPoista
 6. Pupun kuva sopii oikein hyvin, mikäs sen enemmän kiinnostaa mäyräkoiraa :) Arttu ainakin päästi kunnon ajohaukut, kun tapasimme pupun yhdessä puistossa. Olin kiitollinen, että koira oli taluttimessa, metsästysvaihde meni nimittäin täysille.
  Kuva on kyllä ihan juurikin luontokuvaajan ottama, joten jatka vaan haaveen toteuttamista :)

  VastaaPoista