torstai 23. kesäkuuta 2011

Tirkistelijä Doris.

Doris, äiti ja kummitäti lähtivät Turkuun muutamaksi päiväksi tyttöjen kesken. Reissun tarkoitus oli tavata koira- ja ihmisystäviä, rentoutua ja nautiskella. Doris otti suunnitelmat ehkä hieman liian kirjaimellisesti. Se joko kuorsasi sisällä omissa pedeissään (huom! monikko) tai ulkona keskellä jalkakäytävää. Myös koirapuiston edusta oli mahtava paikka dramaattiselle kyljelleen heittäytymiselle! Voiko parempaa äidinnolauspaikkaa ollakaan? Tämä dramaattinen heittäytyminen osui aina siihen kohtaan, kun äiti oli päättänyt viedä Doriksen kotiin. Mutta yllättäen (useiden tuntien makailusta ja 'äiti hei kuolen tylsyyteen' -katseista huolimatta) Doris ei halunnutkaan lähteä minnekään. Äiti nappasi tonnikeijunsa kainaloon ja laski sen maahan heti puiston ulkopuolella. Ja Doris heittäytyi. Dramaattisesti ja suurieleisesti tietenkin. Hirviövauva ei liiku, vaikka äiti maanittelee, kiskoo hihnasta, komentaa, kannustaa.. Turha kai mainita, että lopulta juttu meni niin, että Doris nautiskeli maisemista äidin sylistä?


Doriksesta on myös paljastunut tirkistelijä. Kaikkihan tietävät ne jalkapallo- ja jääkiekkokenttien laidalla kuolaavat teinitytöt, jotka kikattelevat hysteerisesti, kun joku komistus juoksee/luistelee ohi? Doris on juuri sellainen, ilman tuota hysteeristä kikatusta. Iltakävely jalkapallokentän ohi ei sujunut äidin toiveiden mukaan. Sadetta oli ilmassa, joten äiti oli heittänyt päälleen kamalimmat ja rumimmat vaatteensa, tukka ja meikit olivat päivän jälkeen hieman.. noh.. muuttuneet aamuisesta. Ilman paitaa juoksevien jalkapalloilijoiden ohi äiti olisi halunnut itsekin lähinnä juosta, mutta mitä tekee pänkkäpäätirkistelijämme? Istahtaa tietysti kentän portille ja tuijottaa häpeilemättä hikoilevia miehiä. Ei siis mitään kainoja katseita, vaan ihan suoraa tuijotusta. Äidille nousee tuskan hiki. Perinteinen maanittele-kisko-komenna-kannusta-uhkaile -kuvio on valmis.


Emme koskaan, emme ikinä enää kävele jalkapallokenttien tai luistinratojen ohi!


Peeäs. Bongattu maailman söpöin mäyrisvauva-Sirpa melkein naapurista! Terkkuja ja halirapsutuspusuja, mikäli luette tätä! :)

2 kommenttia:

  1. Sirpa lähettää terveiset ja pusut Dorikselle :D

    VastaaPoista
  2. Jee :) Toivottavasti viikot menis nyt joutuisasti, niin Dorre ja Sirpa pääsis haistelemaan (ja maistelemaan) toisiaan :)

    VastaaPoista