perjantai 5. elokuuta 2011

Pinkit pökät.

Jep. Samana päivänä, kun Doris täytti huimat puoli vuotta, päätti neiti repäistä ihan kunnolla ja siirtyä kerta heitolla 'isojen koirien puolelle'. Juoksu on siis alkanut. Äiti taisi tirauttaa pari kyyneltä, pentuaika kun oli mennyt ihan liian pian ohitse, iskä taas ilmoitti ensimmäiset veripisarat nähtyään, että Dorikselle varataan saman tien aika eläinlääkäriltä. Pentuekuvat mielessään äiti ei kuitenkaan suostunut ja niinpä täällä nyt ollaan taisteltu noiden 'juoksuaikasuojien' kanssa. 

Äiti raahasi kotiin ensimmäisenä päivänä Mustin ja Mirrin pinkit pöksyt, jotka kuitenkin osoittautuivat liian pieniksi Dorikselle - ja liian räikeiksi iskälle. Niinpä äiti kävi eilen vaihtamassa pöksyt suurempiin (koko 2), mutta kas kummaa, pinkkejä ei kyseisessä koossa ollut enää jäljellä. Niinpä Doris porhaltaa (tai lähinnä makoilee dramaattisesti) nyt vihreissä housuissa. VIHREISSÄ! Äiti tuskin pääsee koskaan tämän 'värivirheen' yli, mutta ainakin on saatu hymy takaisin iskän naamalle ;)


Valitettavasti äiti ei saanut kuvattua pöksyjä neidin päällä... Doris ei nimittäin vielä ole hyväksynyt housuja päivittäiseksi asusteekseen, vaan joko a) repii ja kiskoo niitä päältään tai b) vain makoilee kopassaan naamallaan sellainen 'sori en voi liikkua, kun tää vaippa puristaa' - ilme naamallaan.

Ehkäpä se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti