keskiviikko 3. elokuuta 2011

Mökkireissu.

Levänneenä, laukkujen purkamisen jälkeen on hyvä palata jälleen blogin pariin :) Reissu sujui mukavasti, yhtä pureskeltua flexiä lukuunottamatta.. 

Kuuden tunnin ajomatkalla äiti tajusi varsin pian joutuneensa takapenkille istumaan, kun Doris valtasi etupenkin iskän vierestä. Pyllynlämmitin vain päälle, niin koira koisasi koko matkan perille asti. Muutaman kerran se ärähti, kun iskä laittoi radion liian kovalle tai hidasteli turhaan risteyksissä. Unistaan huolimatta mäyris oli siis koko ajan tilanteen tasalla.

Mökillä Doris päätti, ettei nuku korissaan ollenkaan. Se nimittäin bongasi heti pehmoisen sohvan, joka oli kuin tehty mäyräkoiran aamu-, iltapäivä- ja yöunia varten. Iskän ja äitin kieltelyillä ei paljoa ollut merkitystä, Doris nukkui sohvalla. Tai vaihtoehtoisesti iskän ja äidin sängyssä joko niin, että se makasi jomman kumman tyynyllä tai sitten se hätisteli pyörinnällään kaikki pois ja valtasi koko sängyn itselleen.Doris toimi myös mökkivahtina. Se muisti ilmoittaa joutsenpariskunnasta, varpusista, lokeista ja ahvenista, mutta ohi menevät soutajat se unohti mainita. Ne olivat ihan tylsiä. 

Pienellä suostuttelulla äiti ja iskä saivat Dorikselle myös pelastusliivit päälle. Neiti ei ollut läheskään niin innostunut kuin omistajansa, kun nämä päättivät yhdentoista jälkeen illalla lähteä soutelemaan järvelle. Doris kun olisi mieluummin katsonut SATC:a ja jännittävää jaksoa, jossa Carrie ja Kiho ensi kertaa eroavat. Tämä olisi sopinut draamanjanoiselle mäyrikselle miljoona kertaa paremmin, kuin kylmässä veneessä istuskelu tuulisella järvellä.

Möksähtänyt mäyris.


Huomatkaa säälivä ilme: 'Ettekö millään voisi jättää minua lämpimään mökkiin, upottavalle sohvalle SATC:n ääreen?'

Kaikista parasta mökillämme on kuitenkin noin kilometrin pituinen hiekkaranta. Doris oli seota onnesta, eikä millään osannut valita, mistä kohtaa olisi ruvennut kaivamaan! Hiekkaa oli joka paikassa! :) Vaikka kuvat onkin hieman tärähtäneitä (johtuen siitä, että äiti the kuvaaja nauroi kippurassa riemuidiootti-koiralleen), niin voitte kuvitella tonne hiekalle maailman onnellisimman mäyriksen, joka sai vain kaivaakaivaakaivaajakaivaa. Niin joo, välillä se muisti myös äidin ja isän olemassaolon tuomalla keppejä ja käpyjä heiteltäviksi..

4 kommenttia:

 1. Doris tosiaan näyttää veneessä siltä että mielummin olisi kuivalla maalla. Tai siis siellä ihanan pehmoisella sohvalla köllimässä. :D

  Meillä Milo on ihan innoissaan aina kun veneellä lähdetään. Joskus sitä saattaa vähän alkaa kyllästyttämään :D Paras oli kuitenkin viime reissulla kun siskon Funtik oli mukana ja mentiin souteleen ja kaikki kolme mäyrää mukana niin Funtik päätti että hän ei veneillä jaksa ja hyppäs järveen. No eka lähti vähän matkaa rantaan päin ja sit huomas et onkin liian pitkä matka ja tuli takas veneen luo että saatin nostettua takas veneesee :D Pelastusliivit oli onneks päällä :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on ollu upee loma. Oma biitsi, saalistakin olit saanut ja lokosat oltavat sohvalla. Doris, sä oot onnen tyttö!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan samanlaiset pelastusliivit. Ne on hyvät, tipahdin nimittäin viimeksi veneestä.

  VastaaPoista
 4. Veera ja kumppanit: Hahaa, Doris ei joo tosiaan ihastunut veneilystä :D Saattoi tosin johtua siitä, että noi liivit on ehkä aavistuksen liian pienet (oli siis lainassa, omat ja isommat on tulossa joskus - tilauksen saapumista odotellaan :D)..

  Voi ei! Onneks Funtik kuitenkin tuli takaisin! Mäkin pelkäsin etukäteen, että jos Doris päättää hypätä tai jotain muuta, mut onneks se vaan 'kiukutteli' siellä veneen pohjalla :P

  Myrsky: Jep, paras (ja ensimmäinen) loma ikinä! Odotan innolla, milloin iskä ja äiskä vie mut taas tuonne :)

  Olli: Minkä kokoiset liivit sulla Olli on?

  VastaaPoista